bluza retro

Bluza Retro este una din primele mele creatii vestimentare facand-o cu teama deoarece nu aveam asa mare experienta in croitorie. Mi-a placut foarte mult simplitatea tiparului si evident a rezultatului final.

20140806_122730

Are o poveste interesanta deoarece materialul este un voal de matese care a fost de fapt o esarfa nefolositoare pentru ca cerea o tinuta simpla neaccesorizata dar cand era mai cald si trebuia data jos, tinuta ramanea banala.

20140806_122635

Mi-a placut atat de mult materialul incat m-a convins ca ar arata mai elegant  transformat intr-o bluza care poate fi purtata ziua intr-o tinuta lejera dar si cu o fusta mai eleganta pentru o sera in oras.

Am prezentat intr-o postare anterioara tinuta si m-am gandit ca ar fi mai usor de imaginat cum arata ca ansamblu, daca ma imbrac…

Fiind din voal de matase este vaporoasa si reactioneaza placut in contact cu pielea pe timpul verii mai ales cand temperatura creste foarte mult…  Eu am purtat-o intr-o combinatie confortabila cu pantaloni scurti bez si pantofi inspirati din stilul masculin. Spuneam mai devreme ca nu trebuie sa o accesorizez asa ca am aplicat doar o pereche de cercei negrii si o palarie, mergand pe aceeasi linie cromatica.

Am dat un impuls tinutei cu geanta handmade (despre care o sa povestesc  intr-o alta postare)din hartie bej pentru ca era in acelasi ton de culoare si pentru ca este vara iar vara nu strica sa fim mai excentrice in vestimentatie.

20140806_122746

Este o tinuta care ma reprezinta pentru ca ador stilul vintage … Pentru mine ramane mereu la moda si face parte din moda mea.

One thought on “bluza retro

  1. Pingback: ultimele zile de vacanta | outfit pe nisip | Anca Georgiana V

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s