bratari varatice

Am incheiat saptama cu o noua colectie de bratari colorate absolut fabuloase care se imbina perfect cu vremea calduroasa de afara…bratari colorate in stilul handmade. 

🙂

10555101_708153199253026_1417146434_n

Complet create pentru orice combinatie de haine desi am ales culoarea verde ca fiinde predominanta pentru a le asorta unei tinute lejere tipic varatice.

Bratarile sunt disponibile AICI.

Cum am inceput sa lucrez la ele? 

Am avut o saptamana aglomerata insa am gasit timp suficient sa imi aleg materialele necesare pentru a le face… Sunt unice deoarece nu am facut mai multe din acelasi model, m-am axat pe materialele reciclabile si anume: cablu de la casti, bilute si margele ale unor coliere vechi, demodate… 

Rezultatul? Se poate observa mai jos !

20140809_234602

Intotdeauna am preferat sa cumpar accesorii din magazine specializate iar dupa o perioada de timp sa le desfac pentru a le reinventa. Asta si pentru ca nu imi mai placeau si pentru ca mi se deteriorau. Reinventarea unor articole de acest gen consta in faptul ca margele pot fi utilizate la alte coliere si bratari dar si cercei.

Voi povestii intr-o alta postare cum am realizat coliere din bretari care mi s-a uzat… ideea e ca ador sa refolosesc materialele pentru ca imi amintesc de bijuteriile originale si las la aprecierea celor care cunosc, daca cele noi sunt mai aspectuase decat cele vechi.

20140807_190916

Un exemplu foarte bun este bratara din imaginea de mai sus care este creata dintr-un fost colier, colier pe care l-am achizitionat de la un stand de reduceri…l-am luat special pentru al reinventa insa asta se intampla acum un an si ceva. Acum insa am prins momentul sa creez o bratara vazand ca se poarta ciucurii de orice fel pentru ca fac parte din trendul acestui an. Dupa multe incercari si planuri m-am hotarat ca o bratara simpla cu noade si inchizaroare prin nasture ar arata destul de trendy pentru aceasta vara.

image_1

Am adaugat ulterior acelei bratari si alte modele care mi s-au parut “serioase”

🙂

Ador rezultatele pentru ca sunt exact asa cum mi-am inchipuit! 

Astazi am achizitionat alte materiale si caut inspiratie pentru o noua saptamana. Va doresc o saptamana noua plina de inspiratie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s