ivory

Heiii! Vara mai are putin si se termina dar caldura tot dogoritoare este…

Asa ca…thadada…

20140812_121240

Asa ca azi, de ziua mea am decis sa fac o postare in numele nuantelor pastelate, a tortului si a sampaniei care mi-au imbunat ziua. Curios este faptul ca am 22 de ani si o multime de realizari printre care se numera si acest blog. Il iubesc de-a dreptul pentru ca este un loc unde imi pot arata munca depusa si entuziasmul pentru lucrurile pe care le fac, pentru ca tot ce realizez este din pasiune pentru arta unica si tot ce presupune aceasta.

Am o multime de planuri legate de viitor care includ siΒ activitatea mea in mediul online.

πŸ™‚

20140812_121310

Se stie ca nuantele deschise, pastelate nu atrag calduraΒ soarelui si gradul de absorbtie al razelor ultraviolete este mult mai mic asa ca am recurs la o tinuta tipic racoroasa cu o camasa alba din voal..

πŸ™‚

Ador voalul deoarece este un material subtire, pretios si util (am mai specificat si o sa mai specific asta). Arata foarte bine in orice tinuta prin naturaleteaΒ tesaturii mai ales vara cand avem nevoie de lucruri vaporoase.

Pentru mine, voalul pastreaza feminitate si intr-o combinatie de tenesi cu fusta jeans. Poate fi tratat si foarte elegant printr-o rochie sau o costumatie formata din douaΒ piese. Asa ca daca esti o persoana inventiva iti poti alege o multime de combinatii vestimentare de culori si forme.

❀

Camasa pe care o port are maneci lungi dar se pot adapta cu ajutorul unui nasture la lungimea dorita. Este foarte practica si o recomand. Am achizitionat-o pentru o petrecere de la facultate insa nu am purtat-o atunci pentru ca mi-am schimbat planul si ulterior tinuta…dar am iubit-o in continuare pentru ca a fost dragoste la prima vedere.

Am adaugat o geanta foarte draga mie, maro, o consider singura pata de culoare brutala din tinuta.

20140812_121418

Am adaugat o pereche de pantaloni scurti din jeans si o pereche de espadrile stileto bej pentru a pastra linia pastelata.

Am accesorizat cu unele bratari create in ultima perioada, un ceas vintage si o pereche de cercei cu perle.

?????????????

Sper ca va inspira atunci cand sunteti in pana de idei !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s