tutorial geanta din hartie

Nu am promis un tutorial despre cum fac eu gentile din hartie dar simt nevoia acuta sa dezvalui tehnica mea pas cu pas pentru ca si voi cele care va doriti, sa va creati propria genta.

Sa reciclam inseamna sa refolosim anumite materiale, in cazul de fata ce ati face cu un teanc de reviste pe care le-ati rasfoit si recitit de atatea ori? In primul rand ca ocupa spatiu, atrag parful si nu sunt prea placute la vedere asta daca nu cumva esti un colectionar desavarsit. Atunci una din decizii ar fi sa mergi cu ele la un centru de colectare a hartiei sau daca nu, fa-ti o geanta!

Ehh…parca imi si reamintesc cum am trudit eu sa caut un tutorial adecvat pentru ca sa invat cum sa realizez o astfel de impletitura…asa ca am gasit un tutorial format din imagini pe care o sa il folosesc si eu in postare pentru ca mi s-a parut foarte bun pentru inteles.

Ce am facut si cum?

Sa va povestesc!

🙂

Am stabilit materialul din care sa o realizez (reviste), puteti folosii ziare sau orice tip de hartie care nu este foarta groasa. Cu ajutorul unei rigle am masurat dreptunghiuri de 5×12 cm, dupa care am decupat obtinand astfel dintr-o pagina de revista cam 8 piese. Am taiat o revista tinand cont ca geanta pe care o fac are 32 de cm latime si inaltime 23 de cm echivalentul a 61 de pise pe un rand si 10 randuri (610bucatele de hartie).

1

como hacer la tecnica del papel cruzado origami 1

Pentru a le face sa fie impermeabile am folosit o rola de scotch pentru a aplica pe bucatelele de hartie. Datorita masuratorilor o bucatica de hartie incape perfect pe lungimea benzii de scotch. Dupa ce am aplicat scotch-ul le partajam pentru a le pune in teancuri de cate 61 de piese.

Magazine-bag-1

3-e1408008195581

…presupune impaturirea pieselor de hartie si asezarea lor pe un suport pentru a nu se desface pana la procesul impletirii.

Impletirea insa are nevoie de atentie deoarece asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos piesele au o parte interioara prin care patrunde ce-a de-a doua piesa si asa mai departe pana obtinem un sir lung din cele 61 de bucatele.

Magazine-bag-2

5

Dupa ce am realizat cele 10 fasii urmeaza sa le imbinam pentru a crea un cerc ca in imaginea de mai jos iar abea apoi sa ne apucam sa coasem geanta.

Magazine-bag-3

Pentru cusut avem nevoie de ac, ata , fermoar si o bricheta sau o foarfeca, eu folosesc bricheta pentru ca o cos cu ata sintetica si se arde formand un punct de plastic care nu permite nodului sa se desfaca, dupa care incepem sa coasem ca in imaginea de mai sus. 

7

Am adaugat imagine si cu ce folosesc eu dar se poate realiza cu orice tip ustensile.


?????????????

O geanta personalizata pana in cel mai mic amanunt, purtabila la orice tinuta, eveniment special pentru cele care adora unicitatea!

Ati purta asa ceva?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s