bluza corai

Buna, din nou!

Ce parere aveti despre culoarea corai? 

Este un pastel intre rosu si galben, dar nu portocaliu.

♥ 

Bluza corai am creat-o intr-un moment de slabiciune pentru aceasta culoare, deoarece, mie nu imi plac nunantele de rosu, portocaliu sau orice culoare din aceasta gama.

Rosul, ca si culoare, semnifica pasiunea iar in conceptia mea, o femeie cand imbraca o haina de culoare rosie atrage atentia, ceea ce nu este neaparat rau, prefer sa atrag atentia sub alta forma, de accea spun ca nu imi place. Coraiul, ca si nuanta ,este foarte apropiat de rosu si din cauza luminii poate capata aspect de rosu sau portocaliu.

Stiti care este cea mai buna intrebare din acest domeniu?

“Daca poti face orice, atunci poti crea o culoare noua?”

🙂

Destul cu marea filozofie a paletei cromatice…

M-am amuzat destul.

Bluza corai a fost un plan bun de a crea ceva dintr-un material primit cadou.

20140822_204205 (2)

Material pe care am trasat cu creta, tiparul bluzei. Am taiat cu foarfeca pe contur pana am obtinut bucatile bluzei. Apoi am insailat cu un ac si ata manual bluza pana a capatat o forma buna pentru probat. Dupa ce am verificat masurile si pensele, am inceput sa o cos la masina. 

Anchiorul este mai mic in fata, si mai mare in spate pentru a conferi bluzei un efect aparte si pentru a putea purta bijuterii la baza gatului fara ca sa para un efect incarcat.

Rezultatul…va las pe voi sa decideti!

20140822_125227 (2)

🙂

20140822_125338 (2)

20140822_125511 (2)

Eu am combinat bluza cu o pereche de pantaloni de blugi obisnuiti si cu o pereche de sandale cu platforma verzi pentru ca este vara si pentru ca se poate. Am folosit un machiaj simplu si mi-am rujat buzele cu o nuanta in acelasi ton.

20140822_151609 (2)

Am mai purtat bluza si cu fusta cu talie inalta dar si cu jeans. Deasemenea, am purtat-o si in alt anotimp pentru ca materialul nu este pretentios si o pata de culoare intr-o zi mohorata de toamna, cu un sacou, face chiar si soarele sa zambeasca.

20140822_125604 (2)

P.s. pozele pe care le-am realizat sunt facute acasa iar invitatul meu special este Dukey, un caine de nota zece care a pozat impecabil alaturi de mine, vrea sa ajunga vedeta.

Pana la o noua postare, va pup!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s