danemarca sustine pasiunea pentru handmade

Suntem in data de 4 decembrie, am implinit o luna de cand m-am mutat, am o multime de idei si planuri de viitor incat mi-as fi dorit ca ziua sa aibe 48 de ore.

Am luat decizia de a veni sa studiez in alta tara pentru ca sunt sigura ca o sa am mult mai multe sanse de reusita. Mi-am ales o facultate cu un profil de design pentru ca asta stiu sa fac cel mai bine si pentru ca am primit tot suportul necesar sa fac ceva de calitate.

Am ales Danemarca, Odense pentru urmatoarea perioada din viata mea si pot spune dupa o luna ca este fascinant, de la arhitectura pana la functionalitate.

img_20141118_162849

Sunt putin cam singuratica dat fiind faptul ca nu cunosc foarte multe persoane de aici iar conationalii sunt la fel ca si mine, doritori de nou si de cunoastere.

Ca si principala atractie turistica din acest oras este Odense Zoo – cea mai mare gradina zoologica din Europa.

denmark-odense_zoo_1

Cand am spus ca Danemarca sustine pasiunea pentru handmade nu am mintit deoarece se gasesc o multime de buticuri cu materiale necesare pentru creati unice, lucru care m-a facut extrem de increzatoare si m-a incantat.

img_20141203_181121

Pentru ca mereu se intampla sa trec pe la Oodense Banegård Center, am gasit un magazin, Søstrene Grene extrem de dragut (de fete) plin de “nimicuri” iar in timpul petrecut am putut admira si cumpara cateva materiale pentru uz “personal”.

Pentru ca ador cutiutele de orice dimensiune, bilutele, ustensilele pentru pictura si cainii Pug am gasit exact locul potrivit!

?????????????

?????????????

?????????????

IMG_20141121_133428

?????????????

?????????????

?????????????

20141121_131810

?????????????

20141121_132400

In urmatoarele postari voi scrie si adauga dovezi cu ce am mai creat si ce idei mi-au mai venit. Momentan sunt pregatita pentru inca o zi de adunat cunostinte si informati pentru voi.

Va pup si va iubesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s