Buna dragele mele,

Daca activitatile mele din timpul liber presupun sesiuni de citit carti bune intr-o maniera lenesa cu o cana de ciocolata calda sau de ce nu, un pahar de vin asa ca am hotarat sa includ si review-uri la carti pe care eu le-am tot citit, si probabil le voi reciti pentru ca sunt de parere ca citind o carte la varste diferite va capata o alta forma si un alt inteles.

Iubesc sa rasfoiesc, sa simt mirosul hartiei noi, tusate dar de ceva timp pentru ca ma tot mut dintr-o tara in alta si acum se va intampla sa ma mut in alt oras, am optat pentru cititul digital. O fac de pe o tableta insa intentionez sa imi achizitionez un ebook reader kindle pentru a-mi proteja vederea. Citesc de cele mai multe ori seara pentru ca ador acea senzatie de bine si de relaxare totala dupa o zi incarcata.

Pentru ca am o lista imensa de carti am sa subliniez faptul ca ma atrag foarte mult povestile romantice, probleme si peripetiile cuplurilor, atractia si erotismul dintre doua pesonaje care se iubesc.

Seria Crossfire mi-a intrat rapid sub piele fiind un bestseller international de mare succes.

hdhdfjujdf

Seria cuprinde trei volume in limba romana iar recent a aparul si cel de-al patrulea. Am protestat putin la vederea faptului ca volumul “Implinirea” a lasat povestea neterminata dar dand pagina am observat un anunt mare prin care cititorii erau instiintati ca urmeaza si cel de-al patrulea volum. Nu cunosc date despre cand va aparea traducerea insa am gasit cartea in limba engleza si am sa postez si un pdf. pentru voi.

🙂

“Atractia” | “Bared to you”

atractia_finalizat_coperta_refacuta

Atractie…Pasiune…Obsesie…

Dragostea dincolo de limite

“Revelatia” | “Reflected in you

revelatia-crossfire-vol-2_1_fullsize

Dorinta…Pasiune…Revelatie

O iubire care sfideaza conventionalul

“Implinirea” | “Entwined With You”

sylvia_day_implinirea_cvr_c1

Seductie… Inlantuire… Implinire

Eva si Gideon infrunta demonii trecutului si accepta consecintele dorintelor lor obsesive

fggg

Anca GV

29 comments

  1. Buna caut si eu volumul 5 Opposition din seria lux , oare i-l are cineva PDF. Multumesc

    Like

    1. Bunaa
      Da-mi mai multe detalii despre ea, este tradusa in romana? Exista la noi? Eu nu am auzit de ea si dupa simplul search pe google am gasit-o doar in engleza.

      Like

    1. salut!imi puteti spune daca traducerea cartii captivated by you a primit un alt titlu ?care ar fi traducerea in romana ?

      Like

  2. hey…ma poti ajuta si pe mine cu un pdf al cartii “Ma pierd in tine” de Jasinda Wilder? Volumul 2 l-am gasit pe net, dar pe asta nicaieri :(. Multumesc! :*

    Like

  3. Fetelor a aparut si volumul 4.cartea o gasiti in diverta..sau pe site-uri :libris,elefant..si chiar nu e scumpa😊

    Like

    1. Stiu, si mi-am cumparat-o si eu…Abia am apucat sa citesc cateva pagini si sincer sunt foarte entuziasmata. Cu siguranta nu se va incheia seria cu acest volum asa ca trebuie sa fim atente.

      Like

    2. Buna ! Eu sunt in Italia , aici au anuntat ca vol 5 si ultimul va aparea (aici) in Ianuarie 2016 si se va numi “mereu cu tine” sau ceva de genul asta 😀 pana toamna viitoare poate apare si tradusa …

      Like

    3. asteptam ca nu avem altceva de facut … din pacate asta e “sistemul” … si da, e mai captivanta decat Fifty.. desi povestile seamana destul de mult intre ele 😀 Crossfire e mult mai “porno” ca Fifty din punctul meu de vedere 😀 dar amandoua imi plac mult :3 sper sa apara pdf si vol 4 cat mai curand ca ceea ce am gasit pe net se vede cam aiurea iar de cumparat nu pot pt ca nu-s in tara ….

      Like

  4. da, eu incercam de pe tel, am incercat de pe pc si merge. Ai vreo idee despre cartea in romana? Azi am aflat ca mai e si voumul 5 “one with you” dar din pacate nu stiu detalii 😦 btw…pana apar si celelalte volume, recomanda-mi si mie alte carti cu care sa mi ocup timpul.

    Like

    1. nu stiam ca sunt 5 volume…oricum pare cam neterminata povestea si nu cred ca intr-un singur volum e gata…
      Imi trosnesc degetele si ma apuc sa iti scriu alte titluri, pentru inceput am mai facut eu cateva recenzii aici : https://ancagv.wordpress.com/category/ce-citesc/ marea majoritate a cartilor se pot descarca in format pdf, nici o problema doar daca iti doresti cartea “e usor sa te iubesc” trebuie sa ma contactezi pe facebook pentru ca nu se poate descarca deoarece mi-a fost interzisa publicarea de la editura… in rest …daca nu ti se par atractive (contacteaza-ma) for more
      iti doresc spor la citit 🙂

      Like

  5. fetelor nu stiti unde gasesc si filmul?..l-am cautat de am innebunit in weekend si nu am gasit decat trailer 😦
    PS: abea astept vol. 4 tradus..pana atunci suspans si nerabdare 😦

    Like

    1. hei, eu nu stiu daca exista film…ar fi fost un subiect destul de mediatizat (ecranizare dupa aceasta poveste)… Si da, volumul 4 este un suspans si mister total.

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.