Imi plac foarte mult accesorile din sticla pentru ca nu au un aspect ieftin “made in China”. De fiecare data cand cumpar cate un colier sunt foarte exigenta cand vine vorba de finisaje si materialul din care este facut, de cele mai multe ori sunt dezamagita pentru ca sunt facute la gramada si chiar daca vreau sa achizitionez un obiect mai scump, intalnesc aceasi problema, voi nu patiti asta?

https://ancagv.wordpress.com/

20150131_160420_copy

De ceva timp pentru ca am indemanare si rabdare imi creez singura accesorile chiar daca unele sunt inspirate din tendintele anului, le port cu mai mult drag si stiu pe ce sa punctez, calitatea materialului, rezistenta si imbinarea corecta a nuantelor.

Sticla a devenit pentru mine foarte draga pentru ca are un gramaj mai ridicat si pentru ca se aseaza frumos in orice context si cu orice outfit. Nu este pretentioasa, nu se decoloreaza in timp si nu de erodeaza ca majoritatea bilelor.

Colierul pe care il prezint astazi este realizat dintr-o panglica satinata de culoare portocalie, aliaj metalic auriu, bile din sticla maronii si incuietoare din aliaj aurie.

20150131145342_87654

20150131145342

pomelo_20150201004205_save

Pretul materialelor a fost de 8 lei ceea ce inseamna ca am reusit sa realizez ceva dragut cu bani putini, in magazine as fi gasit probabil acest gen de accesoriu cu un pret de 3-4 ori mai mare.

Ma inspir foarte tare din ceea ce vad pe Pinterest si pun si eu in practica atat cat pot chiar daca de multe ori dau gres si rezultatul este dezastruos.

Colierul poate fi purtat la o tinuta casual de zi, peste o camasa sau de ce nu, purtat cu un top fara bretele pentru un efect glamour.

https://ancagv.wordpress.com/

https://ancagv.wordpress.com/

https://ancagv.wordpress.com/

https://ancagv.wordpress.com/

Voi la ce l-ati asorta? Haideti sa discutam!

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: