geanta din hartie | model vintage

De cand am invatat sa realizez gentile din hartie am tot experimentat modele noi si cu imprimeuri care pot fi asortate cu usurinta. Asa cum am tot scris pe blog despre ele, e limpede ca le ador si ca eu, inca le port desi au fost in voga acum doua sezoane. E placerea mea nevinovata de a le purta si de a crea in continuare desi nu stiu cate dintre voi le mai aveti in preferinte.

https://ancagv.wordpress.com/

https://ancagv.wordpress.com/

https://ancagv.wordpress.com/

Gentuta aceasta are o dimensiune mai mare, este prevazuta cu toarta si inchidere cu fermoar.

Hartia este putin mai speciala pentru ca in biblioteca de acasa aveam o carte de Mircea Eliade “In curte la Dionis”, cu o coperta ponosita si foarte groasa si ghiciti ce s-a intamplat cu ea! ๐Ÿ™‚

Era atat de veche iar paginile erau ingalbenite de trecerea anilor si m-am gandit ca daca nu e genul meu de carte, sa o tai si sa imi fac o geanta. Partea comica a fost cand i-am aratat-o tatalui meu si vazand elย caย eu i-am kill-arit cartea din biblioteca a stat atat de mult timp suparat pe mine pentru intamlarea asta dar i-a trecut pentru ca a vazut ca o purtam cu atata drag.https://ancagv.wordpress.com/

Am purtat-o de-a lungul timpului in foarte multe tinute si a fost piesa de rezistenta pentru ca este unica si imprimeul la fel.

Este foarte practica si incapatoare iar dimensiunea a fost creata pentru a se potrivi cu dimensiunea cursurilor de la facultate, am vrut sa fiu hoata si sa o adaptez fix pentru ce aveam nevoie.

anca_georgiana_v10

anca_georgiana_v_4

https://ancagv.wordpress.com/

https://ancagv.wordpress.com/

https://ancagv.wordpress.com/

https://ancagv.wordpress.com/

La cerintele insistente aleunei fete, am mai realizat acest model dar a avut o alta dimensiune si un alt aspect ca un plic. Putea fi purtata seara pentru ca aspectul lucios este destul de glam iar ziua pentru ca este nude, o nuanta de bej calda, vintage.

Sunt mandra de ea, am trei si le port cu drag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s