rasfat cu aroma de rodie | Dove Go Fresh Revive

Hei dragelor, poate voi deja v-ati delectat deja cu aroma de rodie si lamaita fresh si sunt curioasa sa stiu cum vi s-a parut!

www.ancagv.wordpress.com

Recent am descoperit si eu aici in magazine Dove Shower gel cu aroma de rodie si lamaita pentru ca acasa nu am apucat sa incerc dar am fost putin cam sceptica pentru ca nu folosesc mereu lotiune pentru corp dupa dus iar gelul de dus de la Nivea este atat de cremos incat nu mai am aspectul de piele deshidratata. In schimb mi-am cumparat ieri lotiunea de corp si deodorantul din aceasta gama de dragul parfumului dulce primavaratic al rodiei.

www.ancagv.wordpress.comwww.ancagv.wordpress.com

Ador senzatia de proaspat iesita din dus, purtand aromele unui cocktail imbietor, imi dau o stare de liniste si pot sa adorm ca un bebelus.

Eu folosesc Dove sapun foarte des pentru ca in rutina mea matinala nu pot utiliza altceva care sa ma invioreze. Dat fiind faptul ca fiecare dintre noi avem tipuri diferite de ten iar pielea se comporta diferit sub influenta produselor  pentru curatare.

Are o textura foarte cremoasa cu PH neutru iar pielea ramane foarte catifelata dupa utilizare, cel putin in cazul meu, am un ten destul de sensibil la schimbari cum ar fi apa sau produsele de curatare. Sunt sigura ca si voi treceti prin astfel de perioade si ca a durat ceva timp pana sa descoperiti produsul perfect.

De la Dove imi mai place si gama de castravete, este la fel de parfumata si de irezistibila.

www.ancagv.wordpress.com

www.ancagv.wordpress.com

One thought on “rasfat cu aroma de rodie | Dove Go Fresh Revive

  1. Pingback: ✿ surprise bag ✿ | Anca Georgiana V

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s