E usor sa te iubesc – Tammara Webber #1

www.ancagv.wordpress.com

O carte de la Editura Epica, aparuta in luna Martie a anului 2013. O carte scrisa de Tammara Webber despre o poveste de dragoste adolescentina.

E usor sa te iubesc, titlu care ne face sa credem ca este vorba de ceva simplu fara suspans cu o redare lenta, dat fiind numarul de pagini dar nu este asa, imi doresc ca sa reusesc sa va starnesc interesul pentru ca nu este o carte pe care sa o uitati imediat.

www.ancagv.wordpress.comwww.ancagv.wordpress.comwww.ancagv.wordpress.com

Cititorii adolescenti o adora, sunt sigura pentru ca dincolo de coperta draguta, gasim o actiune petrecuta la colegiu cu personaje puternice, radicale.

Jacqueline

O fata visatoare, care renunta la propriiile ei dorinte pentru a-si urma iubitul la colegiu. Ajunsa la colegiu, situatia se schimba iar povestea de dragoste devine de domeniul trecutului. Perseverenta si incapatanarea ei au reusit sa o convinga ca nu mai are cale de intoarcere si trebuie sa continuie chiar daca trebuie sa fie singura. Un ajutor de nadejde pe plan emotional este prietena ei, Erin care o distrage de la amintiri si incearca pe cat posibil sa o integreze in adevarata viata de adolescent.

Landon

Baiatul tocilar, mana dreapta a profesorilor, meditatorul perfect la oricee materie. Genul de baiat pe care il adori virtual si te face sa vrei sa stii mai mult despre el, asa este Landon pentru Jacqueline.

Lucas

Atat de misterios incat nu atrage atentia dar este acolo cand esti incoltita si simti ca nu mai ai scapare, oricat ai tipa dupa ajutor. S-a dovedit a fi foarte potrivit pentru a o salva pe Jacqueline de la o catastrofa.

Dupa acel incident a devenit pentru Jacqueline un bun pazitor si desi plin de secrete, foarte greu de inteles.

Buck

Baiatul de care ar trebui sa se teama orice fata, baiatul caruia daca nu ii oferi, isi ia singur. Spargatorul de petreceri, arogant si enervant.

Eu am adorat cartea de la primele pagini si am devenit oarecum obsedata de a citi mai mult pentru ca sirul evenimentelor este destul de legat.

Sper sa va placa si voua la fel de mult.

One thought on “E usor sa te iubesc – Tammara Webber #1

  1. Buna Anca, iti multumim pentru recenzia cartii si ne bucuram ca ti-a placut. Te rog sa nu te superi, insa ma vad nevoit sa-ti cer sa scoti PDF-ul ei din postare, fiindca incalci legea copyrightului. Drepturile de publicare in limba romana in orice format ne apartin exclusiv, si oferirea gratuita a PDF-ului ne poate aduce prejudicii. Mai ales ca pregatim publicarea celui de-al doilea volum al seriei acesteia (Contururile inimii). In speranta ca vei dacurs solicitarii mele, iti multumesc anticipat.
    Daniel Penescu

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s