obiceiuri interzise | H&M

Postarea am numit-o asa pentru ca vreau sa va povestesc o intamplare barbara, ceva absolud crud si rau.

(nu e chiar atat de grav)

Va plac schimbarile? Mie au cam inceput sa imi placa, obligat fortat pentru ca atunci cand alegi ceva trebuie sa fi constient de alte pierderi, eu nu am prea luat in seama si m-am trezit pusa in fata unei pierderi.
In Pitesti, orasul meu drag, ultimii ani l-au transformat, devenind prosper si tineresc. Aparitia unor noi lanturi de magazine, accesibilitatea la noi branduri la tine acasa.

www.ancagv.wordpress.com

Vorbesc despre Jupiter City care s-a transformat intr-un oras destinat cumparaturilor de orice tip. Pentru ca noi fetele adoram sa facem shopping, este locul ideal. Magazinele ca Pull&Bear, Bershka , Stradivarius , New Yorker , H&M ne ofera o gama larga de articole vestimentare, pentru toate gusturile. Sunt branduri accesibile, cu preturi bune si calitate a produselor excelenta.

In Danemarca, dupa ce am facut cunostinta cu modul de a face shopping am descoperit ca brandurile Pull&Bear, BershkaStradivarius si C&A lipsesc cu desavarsire, fapt care m-a intristat.

Stradivarius este brandul meu preferat pentru ca promoveaza tinute feminine, girly care avantajeaza pe cele mai multe dintre noi. Capatasem un obicei ca atunci cand merg la shopping, prima data sa ajung acolo si sa vad cele mai noi articole, apoi restul.

www.ancagv.wordpress.com

Brandul H&M ajunsese in Pitesti de putin timp si m-am bucurat cateva luni de shopping dar mi-a luat ceva timp pana sa ma obisnuiesc cu stilul lor. Acum ma delectez aici doar cu el si pot spune ca sunt multumita. Magazinele sunt imense si pentru a parcurge toate produsele ai nevoie de cateva minute bune pentru a alege ceva pe care sa il probezi. Eu am devenit putin mai hoata si daca imi propun sa merg la cumparaturi, intru de seara pe magazinul online si cum stiu ca gasesc absolut tot, imi aleg deja piesele pe care le vreau iar cand ajung a doua zi in magazin stiu exact ce trebuie sa probez, asa economisesc si timp, si bani pentru ca ajung hotarata pe cateva articole si incerc sa le caut printre raioane. Poate folositi si voi tehnica asta iar daca nu ….”cu placere!” 🙂

In ultima vreme, mi-am achizitionat o multime de lucruri dragute, speciale pentru primavara care tocmai si-a facut aparitia si ma uimeste cu vreme calda si cer senin (prea frumos pentru o tara ploioasa) dar si pentru ca se apropie Pastele si se spune ca este bine sa porti ceva nou.

www.ancagv.wordpress.comwww.ancagv.wordpress.com

www.ancagv.wordpress.com

www.ancagv.wordpress.com

www.ancagv.wordpress.com

www.ancagv.wordpress.com

www.ancagv.wordpress.comwww.ancagv.wordpress.com

P.S. Lucrurile vor putea fi vazute in outfit-urile viitoare pe care le voi posta aici asa ca stati pe aproape pentru ca imi propun sa va ofer noi idei si cum sa asortati astfel de piese diferitelor stiluri.

semnatura-noua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s