pasiuni baietesti | GTA V

Timp de citit : 6 minute

Ce parere aveti despre acele jocuri video pe care le joaca baietii, pe care le adora si de care nu pot fi despartiti nici daca le este foame?

Eu pana mai acum cateva luni credeam ca e o mare pierdere de timp si o mare stupizenie tipica baietilor fara minte… Acum imi cer scuze pentru ce credeam si pot spune ca ii inteleg perfect, sunt atat de addicted si daca urmaresti ca pe un film sau serial vei intelege ca povestea este asa cum o faci tu.

Gta-5-Wallpapers-45-

Am jucat pentru prima data pe un gamepad in GTA IV cu Niko Bellic, imi doream foarte mult sa conduc (imi e dor de AKY) iar prietenul meu mi-a oferit ceva virtual, apoi am urmarit cand se juca el si am prins povestea.

GTA V  este construit in jurul a trei personaje principale cu personalitati diferite si caractere diferite. Eu il ador pe Michael De Santa (pensionarul) care are un caracter atat de rautacios si nesuferit dar in acelasi timp pare familistul convins. Am facut cam 12 misiuni cu el si zic despre el ca este pensionar pentru ca se comporta ca un batranel, daca se impiedica, dureaza ceva pana se ridica.

Michael De Santa

Sunt fata, nu am asa mare experienta dar imi place mult de tot.

Am creat o asa mare pasiune incat mi-am facut si cont de Rockstar Social Club unde imi sunt monitorizate toate activitatile si pot vedea absolut tot.

ancagv rockstar social club

Daca s-a tot spus ca Fifty Shades of Grey a avut o coloana sonora impecabila inseamna ca nu ati ascultat muzica jocului acesta. Preferatele mele posturi de radio sunt FLYLO FM, LOS SANTOS RADIO, NON STOP POP RADIO.

Am decis sa fac o postare in numele acestei noi pasiuni deoarece justifica lipsa activitatii mele pe blog dar si pentru ca vreau sa vad cate impatimite mai sunt printre noi, fetele.

Joc GTA pentru ca imi place povestea, pentru ca e simplu de jucat, pentru ca ador personajele si pentru ca e totul asa cum vreau eu sa fie.

Recomand! 🙂

20150524_132030

live & uncut

drivin'

20150525_223038

P.S. E un mod placut de a petrece timpul atunci cand esti cu persoana iubita pentru ca iti simti privirea lui in ceafa cand incerci sa jefuiesti un magazin sau cand te urmareste politia asa cum si tu te uiti la el cand isi da cu parerea despre culoarea ojei tale sau despre noua rochie.

Gtavmapupdated

semnatura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s