a fi sau a nu fi | prieten

Timp de citit : 4 minute

E luni, e 8:40 si nu mai pot sa dorm si oricat as incerca, nu voi mai adormi… ma incearca tot felul de ganduri, unii oameni la ora asta ajung la servici sau sunt deja la cursuri la scoala, treburi incepute matinal.

Lenevesc, ma intorc pe partea cealalta si tot nu pot sa dorm. Ma gandesc la prietenii mei, putini din ei pentru ca nu am noroc de o prietenie bazata pe incredere iar daca am, se risipeste odata cu venirea verii.

Cateodata e atat de bine sa fi singur si sa te bucuri de tot, nefiind nevoie sa starnesti invidie sau compasiune desi lipsa unui confident de multe ori te macina.

Poate gresesc dar de multe ori tind sa iau problemele altora ca fiind ale mele si ma implic in rezolvarea lor din punctul meu de vedere, punct care de multe ori e radical pentru ca sunt obisnuita cu totul sau nimic, nu mai las loc de interpretari sau iertari si nu se potriveste si cu persoana de langa mine.

Am patit asta, de mai multe ori si am ajuns la concluzia ca oricat de bine si frumos ar fi sa ajuti, nu se merita sa te implici chiar daca ai dreptate si libertate sa o faci, vei ramane surprins cat de repede sunt trecute cu vederea instinctele tale de prim ajutor. Pate in alte cazuri, prietenia se manifesta diferit, fara asa multe sentimente, fara asa mare interes, poate se pastreaza o bariera, nu stiu.

Parerea mea si concluzia generala e ca e bine sa lasi prietenii sa faca ce vor, nu vei avea batai de cap si nici stres.

P.S. Sunt rea si am fost rece in postarea asta dar cine ma cunoaste stie ca glumesc!

cFOPo

semnatura

2 thoughts on “a fi sau a nu fi | prieten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s