Intrucat #wishlist-ul meu era destul de restrans… am zis sa il mai diversific putin cu noi produse tinand cont si de faptul ca socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea din targ…

Pai sa va povestesc… stiam de geanta aia geniala de la Zara si ghici ce? s-a evaporat, nu am mai gasit-o…

Balerini stiletto de la Zara…da, da, aia metalizati, pe langa faptul ca erau prea luciosi erau si foarte incomozi asa ca am renuntat la ei.

La H&M nu aveau culoarea celor corai asa ca mi-am luat pana la urma o pereche de balerini stiletto gri si sunt foarte incantata, pe drum spre casa, imi asezam in minte noi outfit-uri, noi combinati, cu ce sa ii port si cum.

blog 2

Am completat tinuta cu o pereche de pantaloni scurti din denim pe care ii ador, au talia extrem de inalta si sunt foarte comfy, o jacheta tot din denim de o nuanta total opusa celei pe care o aveam deja, daca tot e vara.

Se poarta foarte tare dungine anul acesta asa ca tot nu mi-am iesit din zona mea de comfort si mi-am cumparat si un tricou in dungi…nu este foarte pretentios nici foarte pretios, un simplu t shirt, banal asa spune dar de efect pentru ca este mai larg.

post

Bonus…asa pentru ca am fost dezamagita ca nu mi-am gasit ce imi doream foarte tare, mi-am luat o pereche de cercei cu surub, erau la reducere, mi-au cam facut cu ochiul si strigau la mine….cumpara-ne!, cumpara-ne! si i-am luat si pe ei.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.