M-am trezit cu un zambet enorm, radiez de bucurie stiind ca astazi se implineste un an de cand am scris primul articol pe blog, prima postare cu si despre ce fac eu.

Prima postare despre gentile din hartie si cand ma gandesc…parca a fost ieri.

image

Am inceput timd pentru ca nu stiam foarte multe despre aceasta platforma dar gandul ca pot sa scriu liber despre orice m-a motivat si mi-am zis ca trebuie sa invat si sa o iau treptat… Treptat am schimbat infatisarea blogului de 3 ori, cea de azi ramanad aleasa, treptat am descoperit placerea scrisului, relatearea intamplarilor din viata mea, bucuriile si supararile pe care le intampin, toate sunt impartasite cu voi, cititoarele mele sau cititorii 🙂 iar pacea care ma invaluie este asemeni unei bune prietene ascultatoare care te asigura ca totul va fi bine.

Nu m-am axat foarte tare pe OOTD-uri pentru ca asta vad peste tot si sunt de parare ca pentru a avea un blog de fashion trebuie foarte multi bani si in plus atunci cand se strang foarte multe haine este necesara o sectiune Second Hand ceea ce mi se pare penibil…Pur si simplu nu ii place dar asta e alta discutie.

Pasiunea pentru blogging s-a nascut pe prima mea pagina de facebook destinata articolelor handmade care mai tarziu a fost inlocuita cu acest loc pentru ca nu 1000 de like-uri ma fac fericita ci calitatea lor si vreau doar sa expun ceea ce fac (haine, accesorii sau DIY-uri ) si sa demonstrez ca putem fi creativi.

Tot spun, de un an ca avem nevoie de originalitate si da, este un subiect care ma agita foarte tare pentru ca in ziua de astazi, originalitatea consta doar in schimbarea culorii… Pe strada vedem doar tipare de fete care poarta denim cu tricou si jacheta de piele iar in picioare balerini si doar culoarea diferentaza pe una de cealalta. Un subiect pe care l-am tot dezbatut pe blog si pe care probabil am sa il mai dezbat multa vreme de aici in colo.

Una peste alta, am implinit un an, am evoluat cat altii in zece si ma simt extraodinar…plina de viata, plina de idei, plina de speranta ca lumea se poate schimba si asta doar datorita voi, suteti cei mai tari ❤

Nu am suflat in tort pentru aniversare, m-am bucurat de o plimbare in ciuda vantului care imi tot zbura rochita iar dupa ce am facut cateva poze am mersa sa aleg o sticla de vin rose pentru a o bea in cinstea primului an.

Chiar sunt foarte fericita si pentru asta va multumesc!

img_1198blog4blog2

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: