blog3

Da, sunt in trend dintotdeauna dar cele actuale sunt bestiale. Stiti ca va spuneam ca danezele sunt simple (marea majoritate) si ca nu pun aspect prea mare pe ceea ce poarta si bla bla… ehhii… nici nu am de unde gasi unele articole asa ca mereu imi indrept atentia catre ce materiale am nevoie pentru a reproduce, asa s-a intamplat cu aceste doua lantisoare pentru par.

Nu am vrut sa imi fac lantisor cu pietre semipretioase, foarte elegante mai ales ca eu nu prea am parte de astfel de evenimente si in plus nu m-ar prinde acest gen… asa ca am optat pentru cele mai casual care se potrivesc stilului boho-chic fiind in mare voga vara aceasta.

Pentru ca nu m-am putut decide intre alb sau negru sau oriare alta culoare am ales perle pentru cel alb si sticla neagra pentru cel negru iar cel colorat mai poate astepta. Cel alb pentru rochite deschise la culoare destinate verii iar cel negreu ce poate fi purtat alaturi de o pereche de jeans scurti, si un tricou oversized.

Imi plac foarte mult pentru ca iti lasa libertate sa te joci cu parul si il poti aranja intr-o multitudine de coafuri lejere.

blog-453img_0946blog_1

Voua va plac?

Ati vrea un tutorial despre cum se realizeaza?

Anca GV

2 comments

    1. Hai ma, curaj 🙂 incearca sa folosesti materiale de la ceva prefacut, adica o bratara in stilul asta sau pur si simplu faci pas cu pas. Am sa fac un tutorial cat de curand, sa nu treaca vara 🙂 . Apreciez ca ai cerut.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.