In sfarsit am intrat in posesia acestui tip de snur, rosu fiind dintr-un material rezistent, este ideal pentru a crea bratari sau alte articole care sa ma fereasca de deochi.

Comandand de pe Ebay o bobina de snur, am acum sa imi ajunga sa dau si la nepoti.

In fond cam asta era ideea de baza, pentru ca am aceasta problema, dupa o zi agitata in care intalnesc foarte multe persoane sau cineva imi face complimente si nu am un snur rosu sau pur si simplu ceva rosu pe mine, ma deochi si ma procopsesc cu o durere cumplita de cap, iar ochii imi ard. Sunt multe remedii impotriva acestei superstitii dar cel mai repede ma tratez spunand “Tatal nostru” de trei ori sau pur si simplu prefer sa previn toata aceasta nenorocire purtand ceva rosu.

Am facut multe bratari, dar cea mai reusita piesa este acest colier cu cristal semipretioas, un charm pe care l-am desfacut de la un colier foarte pompos de al mamei… Il aveam de forta multa vrreme, dar niciodata nu l-am folosit, pur si simplu nu aveam idee, la ce, si cum l-as putea include la crearea unui nou accesoriu.

Lantisorul a iesit ceva simplu, finut care poate fi purtat in nenumarate moduri. Sunt indragostita de el, l-am purtat de vreo patru ori pana acum, si chiar am fost protejata.

Sunt curioasa ce remedii aveti voi impotriva deochiului, va astept la discuti in sectiunea de comentarii.

O zi buna va doresc, cu mult drag!

Anca GV

2 comments

  1. Arata foarte finut si cred ca da bine la multe tinute, si eu port bratari de culoare rosie in general.
    Aveam o perioada in care nu era zi sa nu ma deochi, acum vad ca s-a mai domolit. Nu stiu daca de la bratari sau pur si simplu nu ma mai deoache lumea, dar ma bucur :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: