rosu impotriva deochiului

red_necklace_3

Mi-am dorit foarte tare sa am bratari sau coliere care sa aiba in constructie snur rosu subtire si comandand de pe Ebay o bobina de snur, am acum sa imi ajunga sa dau si la nepoti, da, mi-am achizitionat 100 de metri numai buni de utilizat la bratarici sau coliere care sa ma fereasca de deochi. In fond cam asta era ideea de baza pentru ca am aceasta problema, dupa o zi agitata in care intalnesc foarte multe persoane sau cineva imi face complimente si nu am un snur rosu sau pur si simplu ceva rosu pe mine, ma deochi si ma procopsesc cu o durere cumplita de cap iar ochii imi ard. Sunt multe remedii impotriva acestei superstitii dar cel mai repede ma tratez spunand “Tatal nostru” de trei ori sau pur si simplu prefer sa previn toata aceasta nenorocire purtand ceva rosu.

Am facut multe bratari dar cea mai reusita piesa este acest colier cu cristal semipretioas, un charm pe care l-am desfacut de la un colier foarte pompos al mamei… Il aveam de forta multa vrreme dar niciodata nu l-am folosit, pur si simplu nu aveam idee la ce si cum l-as putea include la crearea unui nou accesoriu, asta pana a sosit comanda πŸ™‚ .

red_necklace_5

Lantisorul a iesit ceva simplu, finut care poate fi purtat in nenumarate moduri. Sunt indragostita de el si l-am purtat de vreo patru ori pana acum si chiar am fost protejata.

red_necklace_1

Sunt curioasa ce parere aveti de bijuteria realizata si ce remedii aveti voi impotriva deochiului, va astept la discutii in sectiunea de comentarii.

O zi buna va doresc, cu mult drag…

semnatura-noua

red_necklace_2

2 thoughts on “rosu impotriva deochiului

  1. Arata foarte finut si cred ca da bine la multe tinute, si eu port bratari de culoare rosie in general.
    Aveam o perioada in care nu era zi sa nu ma deochi, acum vad ca s-a mai domolit. Nu stiu daca de la bratari sau pur si simplu nu ma mai deoache lumea, dar ma bucur :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s