O gentuta lucrata manual despre care vroiam sa va povestesc de foarte mult timp, doar ca nu indrazneam sa editez fotografiile, deoarece sunt foarte multe pentru a va arata pas cu pas cum am realizat-o si pentru a va inspira in crearea unei piese similare.

Am vazut acest model la Zara si mi-a placut foarte tare doar ca niciuna nu era de culoare neagra, am vazut insa una galbena si mi s-a parut foarte mica pentru o astfel de gentuta. Mi-a placut enorm dar mi-am pus intrebarea… ce port? Ceva original facut de mine sau Zara?!

Raspunsul cred ca vine de la sine.

Nu am sa va bat prea tare la cap pentru ca am foarte multe fotografii care compun un frumos tutorial. Partea buna este ca intreaga gentuta este cusuta manual, asa ca nu aveti nevoie de o masina de cusut.

Va las sa va bucurati de fotografii.

genata_din_piele_lucrata_manual_19genata_din_piele_lucrata_manual_18genata_din_piele_lucrata_manual_16genata_din_piele_lucrata_manual_17genata_din_piele_lucrata_manual_14genata_din_piele_lucrata_manual_12genata_din_piele_lucrata_manual_11genata_din_piele_lucrata_manual_13genata_din_piele_lucrata_manual_15geanta_din_piele_lucrata_manual_7geanta_din_piele_lucrata_manual_6geanta_din_piele_lucrata_manual_5geanta_din_piele_lucrata_manual_4geanta_din_piele_lucrata_manual_10geanta_din_piele_lucrata_manual_8geanta_din_piele_lucrata_manual_9geanta_din_piele_lucrata_manual_3geanta_din_piele_lucrata_manual_2rsz_geanta_din_piele_lucrata_manual_1

Anca GV

4 comments

 1. Yey, gentuta aia pe care am pus ochii acum cateva zile.
  Ce frumoasa e, imi place mult ca ai adaugat si ursuletul acela, eu probabil ca as pune o pisicuta daca e sa incerc sa-mi fac singura. Imi place tare mult modelul si mai ca m-as incumeta sa incerc, acum sa vad ce imi iese πŸ˜€ Si sa vad unde gasesc piele pentru ea!

  Like

  1. Hei…stiu ca ai ochit-o, o pisicuta….am un sablon cu o vulpita care mai bine ar prinde in postura de pisi pisi dar nu mi-am dat prin cap sa fac asa…
   Eubpiele am gasit de la o firma de ciurucuri si imi aducea cineva pe substache cum s-ar spune…dar na

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: