Ghiciti ce !?

A aparut nebunia asta de carte pe care o asteptam toate si sunt extrem de incantata si bucuroasa pentru ca tocmai ce terminasem de citit J. A. RedmerskiNiciodata împreuna,  eram intr-o mare dilema cu privire la ce sa mai citesc atat de bun.

Spuneam acum cateva luni ca: “Seria cuprinde trei volume in limba romana iar recent a aparul si cel de-al patrulea. Am protestat putin la vederea faptului ca volumul „Implinirea” a lasat povestea neterminata dar dand pagina am observat un anunt mare prin care cititorii erau instiintati ca urmeaza si cel de-al patrulea volum. Nu cunosc date despre cand va aparea traducerea insa am gasit cartea in limba engleza si am sa postez si un pdf. pentru voi.” acum ne bucuram in sfarsit de “Fascinatia”, ultimul volum din serie.

Nu posed Pdf. pentru ca este nou nouta dar cu timpul am sa fac update la postare sa va dau de veste. Cartea poate fi comandata AICI sau AICI, nu stiu inca daca este aparuta in shop la alte site-uri dar la primele cautari pe google am dat de ea pe Libraria Online si Librarie.net.

Sunt tare curioasa cum va evolua povestea de dragoste dintre Eva si Gideon mai ales ca romanul are ca descriere Patima… Vraja… Fascinatie… O relatie care atinge noi culmi si abisuri cu fiecare zi.

Volumul patru este altfel, povestea lor de dragoste evolueaza spre o drama totala, Gideon infruntand trecuteul Evei pentru a o sti in siguranta renunta la demonii trecutului lui care acum il bantuie si ii afecteaza paradisul mult visat alaturi de Eva. Dupa casatorie, in ciuda juramintelor, Eva simte raceala si bariera dintre ea si Gideon ca pe un obstacol de netrecut, noi decizii, noi alegeri si noi intamplari.

Fascinatia este cel mai asteptat volum de catre noi si am convingerea ca vom fi asaltate de enspe mii de stari si emotii cititnd dar am incredere ca se va termina cu bine.

Va doresc bafta la citit!

lt_coperta_sylvia_day_fascinatia_cmyk

Anca GV

26 comments

  1. buna! am vazut ca in 2016 va mai lansa o carte cu Gideon si Eva :> pe site-ul autoarei sunt mai multe detalii.Si eu sunt fascinata de seria Crossfire . pupici si un an nou frumos!

    Like

    1. Madalina, pe sylviaday.com vei vedea mai multe carti acolo. Plus ca in 2016, primavara, va aparea inca o carte cu Gideon si Eva 🙂 :>

      Liked by 1 person

  2. Din ce stiu au aparut cartile sylviei si la chioscuri la noi in tara .Prima carte a fost pe 4 septembrie.Eu am ratato spre sa o mai gasesc.Desi am citit si 50 shades parca mai mult imi plac cartile sylviei day.Tin sa iti multumesc pentru ele .Pupici Paula

    Like

  3. Vol 3 din seria Infernul lui Gabriel va aparea luna asta sau in OCT , asa mi-au raspuns cei de la editura TREI mie acum vro sapt cand le-am trimis mesaj 😀 abia astept , e genial ❤ iar E usor sa ma ranesti este deja aparuta de vreo 2-3 saptamani , pdf inca nu … sunt o cititoare inraita si le urmaresc :)))

    Like

    1. Multumesc mult pentru adresa de unde am descarcat cartea. Nu stii cumva de unde pot descarca si cartea Pe strada Jamaica de Samantha Young?

      Like

  4. Data lansarii volumului 5 nu se cunoaste deoarece vol 4 nu este inca lansat in toate tarile… si eu am citit toate cartile din serie si sunt very excited pentru vol 5…ultimul din serie. Pana atunci iti pot recomanda niste autori foarte faini precum Jamie McGuire (Beautiful Series and Maddox Brothers), Sydney Landon (Danvers Series- fooorte faina si amuzanta), Christina Lauren (Wild season Series)…majoritatea le-am citit in limba engleza…nimic nu se compara cu originalul. Have fun!

    Like

    1. multumesc tare mult pentru recomandari…sunt curioasa doar ca ma cam bate limba engleza la modul ca nu prind bine ideea si nu e prea placut. Astept si eu cu nerabdare vol 5 pentru ca sunt la jumatatea celui de-al 4-lea si nu mi se pare ca ar avea vreun final tumultos dar na…se vadem.

      Like

  5. Hey, poti face rost de REQUIEM si ALEX de Lauren Oliver? Am citit Delirium si Pandemonium, dar nu gasesc restul cartilor. Ti-as fi recunoscatoare :-*

    Like

  6. hei 🙂 …nu, este carte noua si abea a aparut in librarie, poate va mai dura o perioada destul de lunga pana va aparea tinand cont ca era atat de asteptata, cu putin noroc, poate se va incumeta cineva sa scaneze cele 400 si ceva de pagini dar na… intotdeauna formatul digital apare mai tarziu decat cel clasic 😦 … O poti cumpara , este si la reducere dar na, cum vrei tu 🙂

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.