DIY rings box | bujuteri de pe ebay

Timp pentru citit : 5 minute

Vi se intampla sa mergeti la shopping si sa vedeti alaturat unui umeras pe care sta o camasa sau o bluza, un colier in aceasi nuanta sau niste inele?

Va raspund tot eu… Sigur!

Asta am tot patit eu cand am mers la shopping acum ceva timp si m-am ales cu inelutele acelea aurii de la H&M, le-am insfacat si le-am dus la casa pentru a le face sa fie ale mele.

Recent am descoperit alt loc de unde imi pot achizitiona inele , ieftine, frumoase (mai ales frumoase) si de o calitate foarte buna pentru niste simple accesorii.

Este vorba despre EBAY, locul unde putem gasi orice, chiar orice… Imi aminteam de cum mergeam in Fortuna (Complex de magazine din centrul Pitestiului) si cum ma uitam la inelutele acelea sclipitoare cu fel de fel de pietricele si culori, asa am descooperit pe acestea desi se spune ca sunt din zirconiu si suflate cu argint, ce e drept, mai am un inel tot din acelasi material care nu s-a oxidat deloc si il am de vreo 5 ani.

Mi-am cumparat aceste modele si le puteti si voi comanda accesand linkurile de AICI, AICI, AICI, AICI si AICI.

rings_box_3

rings_box_2

Cu aceasta ocazie, am inceput sa imi pun intrebari cu privire la depozitare si cum eu ador sa mai mesteresc cate ceva si sa reconditionez, am pus mana pe mouse si am inceput sa caut idei despre cum as putea sa imi fac propria mea cutie pentru inele.

Nu am folosit ceva costisitor, m-am ajutat de o cutie de la niste parfumuri, vopsea acrylica, pensule, foarfeca, bureti simpli de vase carora le-am indepartat partea abraziva, o bucata de material negru, pistol cu lipici, cutter, panglica portocalie, timp si rabdare.

Am vopsit cutia cu vopsea acrylica neagra si am lasat sa se usuce peste noapte.

rings_box_10

rings_box_8

Am masurat cutia si am avut un noroc care a salvat timp pentru ca 3 bureti incapeau fix in cutie dupa care i-am taiat in trei si astfel am obtinut 9 bucati de burete.

Am asezat in cutie fiecare bucata si apoi am inceput sa pun materialul avand grija sa il bag cu o rigla printre bucatile de burete pana jos pentru a avea suficient spatiu pentru inele. Am lipit marginile incercand sa pitesc absolut toate capetele de material si voila, asa arata cutia pentru inele.

rings_box_9

rings_box_6

Am prins panglica de partea superioara a cutiei formand o funda mare portocalie.

rings_box_4

rings_box_11

semnatura

2 thoughts on “DIY rings box | bujuteri de pe ebay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s