Hennes & Mauritz pentru noi fetele

Timp de citit: 4 minute

Vacanta este pe sfarsite, vara la fel, folderul cu fotografii din My Pictures depaseste 20 GB de amintiri amuzante stocate in memoria laptopului, linistea si relaxarea imi spune ca trebuie sa profit la maxim de ultimele zile ramase din frumoasa vara daneza care a fost ingaduitoare si ne-a incalzit suficient incarcandu-ne pe deplin cu vitamina D.

Zilele de plaja au fost numarate, pielea semi-bronzata inca mai creeaza neplaceri atunci cand port ceva aspru dar cu putina crema, disconfortul dispare.

Sesiunile de shopping au fost tot mai dese in ultima perioada, mi-am permis un rasfat pentru ca reducerile nu s-au incheiat iar incantarea a fost si mai mare cand am tras lozul castigator cumparand articole foarte ieftine. Dupa surpriza de la Monki de saptamana trecuta, a venit randul lui Hennes & Mauritz sa ma surprinda.

Costumele de baie cumparate separat nu mai sunt de mult un simplu vis iar in aceasta vara H&M au fost in top (dupa parerea mea) cu cele mai cool piese pentru plaja.

img_1969gggcostum

Mi-am cumparat doua sutiene pentru plaja pe care nici nu mi le visam in garderoba pentru ca nu as fi dat 80 de lei pe unul. Ce credeti? La o simpla trecere prin fata magazinului, erau puse spre vanzare mai multe modele de sutine cu doar 6 lei adica 10 DKK (la mine).

A doua incantare a fost cand am gasit un blush si o pudra cu doar 9 lei (15 DKK).

 aaa cutii

Pudra este in nuanta 12. Sandy, o nuanta potrivita tenului meu care nu este deloc prafoasa si care isi face treaba destul de bine. Nu cunosc pretul initial dar stiu ca a costat 10 DKK.

pudra

Al doilea produs by H&M este un blush – Make me blush in nuanta 19. Sugar Coral, o nuanta corai cu particule aurii, destul de prafoasa care necesita atentie la aplicare pentru ca riscam sa aratam ca niste papusi Barbie si nu stiu cat este de indicat. Pretul a fost de 5 DKK si am fost destul de norocoasa pentru ca ma feream de produsele cosmetice ale celor de la H&M, nu le cunosteam, nu le puteam testa si nici nu am citit review-uri despre ele.

g

Le recomand, imi plac dar asta nu inseamna ca de acum in colo voi deveni fana, stim toate ca H&M este brand producator de haine si accesorii iar dupa parerea mea, tot ce este pe langa, nu are asa de mare succes (parerea mea).

plaja2

In incheiere vreau sa urez concediu placut celor care se mai lafaie sub ultimele raze de soare torid sau spor la treaba si un an plin de succese celor ce deja au ajuns la serviciu cu bateriile pline.

Cu mult drag, de acasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s