Bratarile prieteniei au evoluat in ultima vreme ca forma, nuante si ca textura.

Recent am invatat si eu un model foarte usor si sunt bucuroasa ca am facut fotografii pentru a va oferi si voua un alt tutorial despre cum sa faceti ceva dragut, economisind bani, timp si tot ce mai vreti voi pe langa.

Prietenia este un subiect  amplu despre care nu o sa va vorbesc pentru ca ar insemna sa va plictisesc cu fel de fel de povesti despre cum am ajuns eu la concluzia ca nu cu o floare se face primavara.

Am invatat sa fac aceasta bratara pentru ca, de mult nu am mai avut parte de cuvinte frumoase si remarci sincere… uitasem cum este acel sentiment, si vreau sa ofer.

Revenind la felul in care este impletita aceasta bratara… pai este foarte simplu asa ca am realizat fotografii pentru a va explica de la sine ce si cum trebuie facut.

Deci… sa trecem la treaba!

friendship_bracelets_tutorials15friendship_bracelets_tutorials14friendship_bracelets_tutorials13friendship_bracelets_tutorials12friendship_bracelets_tutorials11friendship_bracelets_tutorials10friendship_bracelets_tutorials9friendship_bracelets_tutorials8friendship_bracelets_tutorials7friendship_bracelets_tutorials6friendship_bracelets_tutorials5v2friendship_bracelets_tutorials2friendship_bracelets_tutorials4

Anca GV

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.