Bratarile prieteniei au evoluat in ultima vreme ca forma, nuante si ca textura.

Recent am invatat si eu un model foarte usor si sunt bucuroasa ca am facut fotografii pentru a va oferi si voua un alt tutorial despre cum sa faceti ceva dragut, economisind bani, timp si tot ce mai vreti voi pe langa.

Prietenia este un subiect Β amplu despre care nu o sa va vorbesc pentru ca ar insemna sa va plictisesc cu fel de fel de povesti despre cum am ajuns eu la concluzia ca nu cu o floare se face primavara.

Am invatat sa fac aceasta bratara pentru ca, de mult nu am mai avut parte de cuvinte frumoase si remarci sincere… uitasem cum este acel sentiment, si vreau sa ofer.

Revenind la felul in care este impletita aceasta bratara… pai este foarte simplu asa ca am realizat fotografii pentru a va explica de la sine ce si cum trebuie facut.

Deci… sa trecem la treaba!

friendship_bracelets_tutorials15friendship_bracelets_tutorials14friendship_bracelets_tutorials13friendship_bracelets_tutorials12friendship_bracelets_tutorials11friendship_bracelets_tutorials10friendship_bracelets_tutorials9friendship_bracelets_tutorials8friendship_bracelets_tutorials7friendship_bracelets_tutorials6friendship_bracelets_tutorials5v2friendship_bracelets_tutorials2friendship_bracelets_tutorials4

Anca GV

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: