bogatiile toamnei

timp de citit : 3 minute

8

… genul de titlu cu care incepeam o lucrare de control in clasa a III-a sau a IV-a, exact dupa o vara care mai era si secetoasa iar parintii se plangeau ca nu prea au recolta…

Astazi, genul asta de titlu il scriu eu pe blog pentru a va arata ce cosmetice mi-au mai intrat in posesie. Deci da…vara asta a cam fost bogata.

Cand merg la Matas (un fel de DM la noi) e imposibil sa nu prind oferta la cateva din produse si astfel e imposibil sa plec cu mana goala. Zilele acestea mi-am mai achizitionat niste minunatii si o spun pe tonul asta pentru ca sunt absolut superbe si de mult dorite.

In ordine aleatorie incep sa va vorbesc despre paleta de farduri de la L’Oreal Paris in nuanta 02 beige, o perfectiune pentru cearcanele mele obosite, un fel de 10 Shades of Autumn. Nuante sidefate si mate unite intr-o trusa mica de buzunar. Deasemenea este dotata si cu oglinda si pensula in caz ca vrei sa o pui in voiaj…

321

A doua bunatate este blush-ul de la Max Factor in nuanta 20 Lavish Mauve perfect pentru un look girly cu iz de Alice in tara minunilor. Destul de colorat in ciuda faptului ca pare destul de fad iar accentele de maro nici nu se observa. Imi place foarte mult si am sa il recumpar pentru ca este destul de minion (nu minion de genul ala) iar mie nu o sa imi ajunga la cat de mult il indragesc.

5

4

Oja mata, un vis implinit….Cred ca de prin clasa a IX-a caut o astfel de nuanta mata care sa acopere bine, sa persiste pe unghie si sa fie atat de apropiata nuantei pielii mele. Oja de la Sally Hansen, prima data cand cumpar produse cu acest nume si uite ca nu sunt dezamagita (stiti vorba aia… dai un ban dar nu iti pare rau, era stai in fata dar am adaptat-o…in fine) in nuanta 130 How Nude, pai zau asa…in ce hal e nude-ul asta, nu ai cum sa ii rezisti.

 9

Obsesia pentru produsele de la Rimmel London nu se va opri niciodata si cred ca am sa o dezvolt mai mult pe latura de lipstick-uri pentru ca se merita, parfumate, cremoase si dureaza destul de mult pe buze asta daca rezisti tentatiei de a nu-l manca.

Nuanta 41, un nude rozaliu destul de deschis pentru mine in ciuda faptului ca l-am testat, imi place foarte mult si cu siguranta nu va avea viata multa cu mine 🙂 .

P.S. Pozele au iesit mai inchise decat nuanta si va rog sa scuzati blurul, proasta focalizarea.

76

Sa va mai zic??? Ce sa va mai zic??? Nu mai am… atat pentru moment, va pup si fug la somn.

Noapte buna.

2 thoughts on “bogatiile toamnei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s