E usor sa ma ranesti – Tammara Webber #2

Cop E USOR SA TE RANESC.cdr

Timp de citit : 5 minute

Doamne, primul volum din seria asta… numai probleme, atat de la editura ca incalc drepturile de autor cat si complexitatea ei… Serios, numai eu incalc legea, dar eu am descarcat-o tot de pe internet, ceilalti nu o mai incalca sau ce?? In fine…

Mi-a placut foarte mult primul volum si voua, am fost asaltata de mesaje de la voi si m-a bucurat enorm sa vad ca impartasim aceleasi gusturi, dar acum ca am aflat ca exista si al doilea, wow, aflasem cand am fost cautata de la editura, dar ca a mai si aparut ma enerveaza si mai tare, firar, nu ii mai pot fenta pe ai mei sa mi-o cumpere si apoi sa mi-o trimita, la naiba.

Nu am pus mana pe nimic, nici pe coperta nici pe afurisitul ala de Pdf. , este noua, stiu dar si cand o voi avea pe descktop, mama mama cum o sa fie.

Am citit si eu cateva recenzii dar ma intereseaza foarte tare ce este trecut pe coperta de prezentare, pe spate.

Prezentare:

“Se simtea singur si isi pierduse calea.
Apoi, a gasit-o pe ea.
Si viitorul i s-a parut mai nesigur ca niciodata.
In copilarie, Landon Lucas Maxfield credea ca are o viata perfecta si se astepta la un viitor EXTRAORDINAR… pana cand o tragedie i-a zdruncinat familia si, astfel, a ajuns sa puna la indoiala toate lucrurile in care CREZUSE PANA ATUNCI.
Tot ceea ce voia era sa lase trecutul in urma. Cand a intalnit-o pe Jacqueline Wallace, dorinta de a fi el tot ceea ce ea ar fi avut nevoie a prins contur ATAT DE USOR…
Atat de usor cat poate un om care a aflat pe pielea lui ca sufletul poate fi RANIT cu usurinta si ca toate sperantele pe care le-a avut vreodata se pot risipi CAT AI CLIPI.
E usor sa ma ranesti, este defat povestea lui Landon Lucas Maxfield spusa de el in timp ce primul volum era povestit de catre Jacqueline Wallace.”

Atunci cand am citit despre el stiam doar ca a avut o famile perfecta pana la varsta de 13 ani cand mama lui a fost ucisa de fata cu el iar tatal a cedat suferintei lasandul pe baiat singur cu aceasta amintire. Timpul a trecut si a ajuns in grija Profesorului Dr. Heller care a fost un parinte pentru el din umbra.

Cea de-a doua carte ni-l prezinta pe Lucas asa cum este el defapt, in primul volum destul de sigur pe el si puternic iar aici mistuit de un razboi ce se da in el, un razboi peste care poate trece doar cu ajutorul iubirii.

Daca in primul volum ne-a fost prezentata toata situatia prin ochii unei femei  in sensul acela sensibil si milos, in cel de-al doilea ma astept sa citesc totul mult mai pe sleau, mai direct si intr-un stil mai masculin.

Astept cu nerabdare sa citesc acest volum!

4 thoughts on “E usor sa ma ranesti – Tammara Webber #2

  1. iubesc cartrea asta….sunt la 291 ……ce e drept nu am citit inca “e usor sa te iubesc”…o voi lua dupa de la biblioteca…….Lucas pare a fi baiatul perfect…imi place mult imbinarea dintre Lucas si Landon…iar inelul din buza este un lucru sa ma fascineaza foarte mult…atunci cand am luat cartea am luato doar pt acel inel din buza….si faptul ca bibliotecara mi-a zis ca mi s-ar potrivi pt ca este vorba de un pletos

    Like

  2. Am citit amandoua cartile de la Tammara Webber.Am fost incantata de prima carte incat nu am reusit sa o pun deoparte..Pur si simplu ma fascinat toata povestea.A doua carte ma fascinat din punctul de vedere al masculinitatii povestiri…..felul in care e povestita din perspectiva lui Lucas si al lui Landon. Mi-a placut foarte mult si abia astept sa la recitesc intr-o zi! ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s