povestea celui mai iubit colier

timp de citit : 3 minute

14

Cum fiecare colier sau bratara pe care o fac are cat o poveste, v-ati intrebat vreodata cum de nu v-am povestit de colierul din poza de cover a blogului? Ehh… , acum a sosit timpul.

Colierul l-am facut prima data cand am venit in Danemarca cu materiale achizitionate de la Søstrene Grene iar la putin timp l-am purtat intr-o combinatie de pantaloni bej si top de mohair roz pudrat in ziua in care prietena mea Yuni mi-a realizat o superba sedinta foto a tuturor accesoriilor pe care le aveam la acea vreme.

Prin ianuarie in acest an l-am stricat, facand din margelele cele mici o bratara pe care nu am purtat-o niciodata.

Zilele acestea, din lipsa de ocupatie si criza de nervi pe vremea capricioasa de afara, m-am apucat sa il reconstruiesc in totalitate, am realizat si cateva fotografii (asta asa ca nu mai aveam destule) si am sa le urc aici sa vedeti si voi pas cu pas, poate va place si vreti si voi unul la fel si zic sa aveti de unde va inspira.

colier_blog_2

colier_blog_1

img_20141208_140327

A devenit atat de simbolic pentru ca verdele mint reprezinta blogul, rozul pudrat este foarte girly, culoarea levanda este preferata mea iar cealalta nuanta inchisa contrasteaza perfect cu intregul.

Il iubesc foarte tare si ca pe fiecare accesoriu, il pastrez la loc sfant in cutiuta lui, daca ii pot spune asa, a devenit un fel de mascota a blogului.

Stiu ca poate par dubioasa ca pun atat de mult suflet la fel de fel de nimicuri dar sunt sigura ca si unele din voi patiti la fel, eu sunt genul de persoana care daca a teminat pasta de la un pix si mi-a placut foarte tare, o schimb, nu arunc. Cand eram acasa si mama mea vroia sa spuna ceva stanjenitor despre mine se folosea de aceasta chestie: “Anca are sentimente si pentru un tub de pix gol”… ehh, mama, daca ai stii tuu…

img_20141208_141045

semnatura

2 thoughts on “povestea celui mai iubit colier

  1. Te inteleg perfect, eu pastrez tot felul de chestii pe care altii le considera nimicuri. In general pastrez lucrurile care-mi amintesc de diferite momente sau evenimente 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s