ultima perioada

… am depus ceva efort pentru a ajunge cat de cat la zi cu tot ce mi-am propus si avea ca termen limita 1-10-2015…

La naiba, timpul trece si simt ca stau pe loc, postari nu, o carte citita nu… ba chiar nici curatenie nu prea mai fac, mint… am tot aranjat hainele de vara pe care le-am spalat si pus la loc sigur pentru vara urmatoare, loc in debara pentru toamna-iarna.

Am noroc cu el care imi spune mereu ca sunt harnica dar nu cred o iota, nu vad nimic harnic in a face ceva perfect obisnuit.

Ce am mai facut in ultima perioada a fost sa lucrez la site (care nu e gata din cauza mea, stiu, stiu… am promis ceva si nu m-am tinut), capata forma, viata, o bucata din mine transformata intr-un link web.

Slava Domnului ca vopseaua aia spray aurie nu s-a terminat si va mai pot arata si voua ce am mai vopsit si redecorat prin casa.

Azi, am cautat pe Pinterest idei despre cum as putea crafta ceva cu niste bete de bambus (gasite de la fostii locatari in boxa de la subsol), nu am gasit ceva satisfacator asa ca astept sa mi se aprinda un beculet candva in legatura cu ele.

Ce mi-a atras atentia au fost mai multe sticle vopsite si de aici si idea mea de a vopsi o sticla goala deΒ Bombay Sapphire Gin cu auriu in partea de sus si jos pentru a o transforma intr-o baza pentru trandafirii mei uscati.

20151007_145208

A iesit un real succes intrucat sta asezata la mine pe birou alaturi de o lumanare parfumata si rama foto cu logo-ul blogului despre care am vorbit AICI si pe care, apropo, am facut-o tandari acum ceva vreme… nu a durat mult si am refacut-o.

Va las mai jos mini tutorialul si sper sa va atraga, eu personal, pretuiesc mai mult lucrurile dupa ce le-am personalizat cate putin.

deco5

deco4

deco3

deco2

deco1

2 thoughts on “ultima perioada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s