Am incercat zilele acestea o idee data de Pinterest, cum sa ii conferi unui colier de perle putina agresivitate, iar rezultatul nu a fost atat de satisfacator (din punctul meu de vedere), vazand acolo in imagine cum arata produsul finit mi s-a parut extrem de unic si frumos insa in realitate mi s-a parut cam urat din partea mea sa stric frumusetea aia naturala de sireag de perle.

P.S. Sunt curioasa ce parere aveti voi, eu am pastrat colierul acordandui o sansa.

Ador perlele pentru ca am insusit aceasta pasiune de la mama mea, care avea nenumarate sireaguri, iar accesoriile ei preferate erau si sunt perlele, fie cercei, fie coliere sau bratari, dimensiuni diferite si forme la fel de diferite.

Idea de care va spuneam este foarte simpla: Se ia un sireag de perle (in caz ca nu este facut, realizati un colier simplu din margele) si ace de siguranta , dupa care se prind de sireag in forma dorita (mai jos puteti vedea exemplul) iar rezultatul este cel din ultima fotografie.

colier_cu_perle_7colier_cu_perle_6colier_cu_perle_8colier_cu_perle_5colier_cu_perle_4colier_cu_perle_2

Tips: Il puteti asora la o camasa neagra sau un pulover de culoare inchisa, cu o pereche de ripped jeans si bocanci sau incaltaminte care sa alcatuiasca o tinuta mai noncomformista. P.S. nu uita de jacheta de piele!

Sper ca va placut tutorialul iar pana data viitoare va doresc numai bine.

Anca GV

2 comments

  1. Arata interesant, am descoperit si eu un colier de perle de-al mamei si i l-am luat. Am si eu ceva idei in ce as putea sa-l transform, o sa o iau si pe asta in calcul 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: