Frumoasele nuante ale toamnei, zile cu adieri de vant ce scutura frunzele copacilor, mireasma rece cu aroma fructata…

Toamna… mereu imi voi aminti de mutarea mea aici, s-a intamplat la inceputul lunii noiembrie, atmosfera este identica cu cea de atunci.

Zilele acestea, cuprinsa de nostalgie si tristete ca vine iarna, am pus cap la cap o idee pentru un nou colier, poate m-am inspirat de pe Pinterest , poate nu… dar imaginea cu minunatia asta mi-a aparut de nicaieri inundandu-mi gandul ceva timp.

Este vorba de acest colier care se realizeaza destul de simplu daca urmariti cu atentie urmatorul tutorial foto.

autumn_necklace5

Nu ai nevoie de multa maiestrie, mai degraba ai nevoie de cateva unelte mai sofisticate dar asta mai pe larg in lista de mai jos.

Materiale necesare:

Pentru acest mic proiect nu vom avea nevoie decat de niste bucati de piele naturala, putem sa folosim si artificiala, important este sa fie o imitatie care sa nu ne jeneze pe piele, foarfeca, capse, patent pentru capse dar si unul clasic, o incuietoare, un lantisor si cateva inele din metal.

Pentru ca am pus cap la cap lista cu materiale necesare, zic sa adaug si tutorialul. Va las sa il studiati, astept sa imi scrieti in sectiunea de comment de mai jos pentru nelamuriri sau indrumare, ori pentru imbunatatiri.

autumn_necklace15 autumn_necklace16 autumn_necklace17 autumn_necklace14 autumn_necklace13 autumn_necklace11 autumn_necklace12 autumn_necklace9 autumn_necklace8 autumn_necklace3 autumn_necklace2 autumn_necklace4

Sper ca v-a placut acest tutorial, urmatorul il planuiesc de ceva timp dar trebuie sa fie un real succes pentru mine, sa vi-l pot arata si voua.

Anca GV

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: