Va aratam aici despre cum am semi-reconditionat aceasta piesa de mobilier iar acum va arat cum am reconditionat-o definitiv iar asta va voi relata in randurile de mai jos intregul proces.

In postarea precedenta va aratam cum am transformat asta…

img_2852

in aceasta…

20150928_111232

iar azi va prezint asta.

poza1

Interesant? Asa-i?

Nu m-am plictisit de infatisarea veche dar nu se mai asorta.

Cand am decis sa imi fac micul atelier am pornit cu un mic birou de culoare neagra de la Ikea si de acolo am evoluat la reconditionarea comodei cumparate de la magazinul de antichitati si a oglindei cu rama verde.

Nu sunt o mare fana a acestei culoare pentru mobila dar fiind in Danemarca unde toamna, iarna si primavara sunt mai tot timpul innorate, cerul acoperit de perdeaua aceea de culoarea gri, ai nevoie de ceva deschis la culoare ca mobila insa eu am inceput sa vad asta cu alti ochi, oricat de deschis ar fi, pare foarte monoton asa ca am incercat si ceva mai colorat dar mi se pare ca si cand as avea o casa de jucarie pentru cei mici. Am ajuns sa cred (poate fi ceva de moment) ca nuanta neagra la mobila nu este deloc rea, asortata cu putin auriu se transforma in ceva clasic, elegant si foarte rafinat.

Dupa ce am desfacut comoda in panouri, le-am vopsit cu atentie desavarsita pe ambele parti cu acrylic (din nou prea iubitul acrylic de la Søstrene Grene) excluzand partea inferioara (nu o vede nimeni).

Placajul din spate si sertarele au avut nevoie si ele de o mica transformare intrucat modelul era desenat cu marker maro. Cu un simplu servetel umed am sters modelul vechi si l-am refacut cu un marker negru permanent.

poza4

Acesta este rezultatul final…

poza2

Inca nu ma pot obisnui, sa vad minunatia asta parca nu ar fi facuta de mine.

poza_3

P.S. Voi inaugura curand o noua subcategorie in categoria Products, am cateva piese de mobilier reconditionate asa ca o sa le puteti vizualiza pe toate acolo.

Pana data viitoare, ne auzim pe facebook!

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: