Se pare ca Mos Nicolae are asa mare grija de mine chiar daca sunt la 2200 km. distanta de casa incat printre multitudinea de surprize mi-a pregatit si noul volum, atat de asteptat si iubit.

Atat de dor de aceste personaje incat atunci cand s-a lansat am cercetat peste tot pe unde stiam ca pot face rost de ea si nimic, pana astazi.

Astazi, cautata de o prietena draga, am fost anuntata de apartitia ultimului volum din aceasta serie, serie care m-a cucerit prin simplitatea si profunzimea personalitatilor personajelor dar si prin felul in care orgoliul poate fi dat la o parte pentru a face loc unei iubiri pasionale, eterne.

12348220_1014693575260293_2070923197_nizbavirea12348220_1014693575260293_2070923197_nnn

Sunt atat de curioasa cum se termina seria si cum continua povestea incat am inceput sa citesc printre randuri si am inteles ca actiunea noului volum incepe dupa doua luni distanta de la nunta lor, frumoasa Julianne tine o prelegere la facultatea Oxford unde a fost acceptata dupa rezultatele excelente si recomandarile profesoarei indrumatoare iar Gabriel o urmeaza cerand cu disperare ca de fiecare data sa i se acordee atentie.

Noul inceput le este din nou spulberat de demonii lui Gabriel incat neincrederea si tensiunea sunt mai presus de dragostea si iubirea unia pentru celalalt.

Pare ca infernul nu se va incheia niciodata iar ultimul volum are raspunsul la toate intrebarile pe care ni le-am pus noi ca si cititori dar si saraca Julianne care a devenit din ce in ce mai nesigura pe ea.

izbavirea lui

Sunt tare curioasa sa stiu cum vor ajunge cei doi la un consesns si mai ales, sunt curoasa de evolutia rasfatatului Gabriel.

Voi ati citit-o? Cum vi s-a parut finalul?

Anca GV

17 comments

  1. buna….stiu ca te bat la cap cu cartile dar nu le gasesc in pdf…unde as putea sa gasesc aceste carti: This girl, Point of Retreat, Jurnalul lui Adam, Ticalosul seducator vol 4, seria Sweet, seria Slam, seria Zece respitatii scurte. Multumesc

    Like

    1. Multumesc pt ironie dar le-am cautat si de asta te-am intrebat. Inainte sa te intreb ma informez si caut.

      Like

    2. sa sti ca apreciez cea ce faci si de asta am apelat la tine intr-un mod civilizat… eu asa cred

      Like

    3. Ok…da am fost ironica…
      Unele din ele sunt deja la mine pe blog, altele nu mai sunt la mine pe blog pt ca au expirat, altele sunt atat de cunoscute incat le gasestie pe google… si eu tot civilizat iti raspund doar ca ai exagerat aruncandu-mi ditamai lista… Daca ai fi citit postarile ai fi vazut ca Jurnalul unui Adam nu e pdf pt ca am cumparat-o si in plus, de ce m-as mai stresa sa o caut pdf? 2 la mana, il respect foarte tare pe autorul Bogdan Marcu si indrum pe toti sa ii cumpere capodopera, nu incurajez pirateria dar ajut pe cei care isi doresc sa citeasca si nu au posibilitati!

      Like

  2. Multumesc, anca georgiana.
    Apreciez cadoul tau si faptul ca imparti cu altii… e o virtute generozitatea 🙂

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.