Un alt DIY plin de inspiratie pentru sarbatorile ce vor urma… da, sunt foarte entuziasmata si vreau sa vina Mos Craciun mai repede, asa ca imi ocup timpul cu fel de fel de minunatii de genul asta pentru incantarea mea cat si a voastra. Am mai iscodit ceva zilele astea si am pus cap la cap niste snur pentru a face inca ceva unic si plin de efect.

Da, insasi numele, cerceii din ciucuri sunt un must-have in acest an pentru ca s-a tot purtat , ciucurii, franjurii si tot ce atarna. Chiar daca este iarna nu ma feresc sa port haine viu colorate sau accesorii colorate pentru ca ma inveselesc si imi ofera o stare de bine in ciuda unei zile mohorate, ploiase si reci.

Sunt simpli de realizat mai ales daca ai prin casa o bobina de snur, fie el de piele sau matase, 2 tortite (perfecte si cele de la o pereche de cercei pe care nu o mai placi), 2 inelute, un ac, un patent, o foarfeca si o rigla.

Sa va explic? Oricum imaginile vin de la sine, asa ce m-am obisnuit sa fac poze la fiecare pas pentru a fi mai usor de urmarit, eu personal reproduc un tutorial mult mai usor dupa fotografii…

cercei_din_ciucuri6cercei_din_ciucuri5cercei_din_ciucuri10cercei_din_ciucuri9cercei_din_ciucuri4cercei_din_ciucuri8cercei_din_ciucuri7cercei_din_ciucuri11cercei_din_ciucuri2

Sper sa va placa ideea, sa o recreati sau daca nu, sa o dati mai departe.

Seara frumoasa!

Anca GV

2 comments

  1. Arata bine, imi place mult si culoarea pe care ai ales-o 😀 E fain ca poti sa iti faci muuulte perechi din astea, in cat mai multe culori! Deja mi-a venit o idee, trebuie sa-mi caut snur sa imi fac.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: