In ultimele zile de stat in Danemarca, am dat o raita de shopping impreuna cu o prietena, atat pentru casa cat si pentru mine personal.

Ikea a fost o alegere deosebita pentru ca mi-am putut cumpara cele necesare, ba ca am cumparat cateva decoratiuni pentru casa, in ciuda faptului ca plecam am dorit din tot sufletul sa las apartamentul impodobit, sa intram in acea atmosfera de sarbatoare chiar daca o petrecem in doi si nu este atat de spectaculoasa.

Din centru, in viteza, mi-am cumparat o gecuta de la Vero-Moda la reducere, era expusa afara in ploaie si mi-a atras atentia ca era exact ce cautam eu dar parca mereu simteam ochiul protector al mamei care imi spunea : “Daca o cumperi pe asta si racesti, sa nu vi la mine sa zici, au ma doare…” dar tot am cumparat-o si nu regret, serios, e atat de calduroasa chiar daca e atat de subtire si mica.

Dupa ce am iesit din Vero-Moda, mi-am jurat sa nu mai cheltui banii pentru ca oricum in tara le gasesc mult mai ieftine si imi mai pot suplimenta bagajul… zis si atat, atunci cand am intrat in Monki am gasit tot la reducere perechea de pantaloni mustarii de care m-am indragostit pe loc pentru ca ador culorile tari cand vine vorba de pantaloni, ii consider la fel de versatili ca si pe o pereche sobra de jeansi dar simt ca ma scot din anonimat, tot mai multe fete apeleaza la tinute clasice si putine sunt acelea care indraznesc, tine foarte mult de caracter, daca ai curaj sa porti ceva extravagant inseamna ca esti o persoana cu incredere in sine si asta este un mare plus inca de la prima vedere. Si acum ca m-am eliberat 🙂 simt o usurare, (trebuia sa o zic candva) sa va mai spun si despre cum am ajuns la H&M si am mai gasit si pe acolo cate ceva?? Nu… prea multe detali, va spun insa de reactia mamei cand mi-am deschis valiza acasa si din fire curioasa, nici nu astepta sa gasesc si eu loc unde sa imi pun hainele, ea tot isi baga nasul printre lucrurile mele… intrebari de genul “Cu ce balsam iti speli hainele? Miros foarte frumos!”, “Asta cand ai cumparat-o de inca mai are eticheta??” si etc…

Bine inteles cand am decis ce sa port intr-o zi in care trebuia sa mergem la bunici la Stalpeni, a venit peste mine mama cu tot cu ochiul ei ocrotitor si mi-a spus “Nu o sa iti fie frig cu aia pe tine?” i-am raspuns pe un ton calm ca, nu si mi-am vazut de treaba mea.

20160103_121241
20160103_121221
20160103_121902
20160103_121921
20160103_121919

Anca GV

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.