remington11

Buna dragile mele si bine v-am regasit, sunt foarte entuziasmata sa va vorbesc astazi despre indreptarea parului cuΒ Remington Silk Straightener, cea mai buna placa dupa parerea mea, proaspat achizitionata, cadou de Mos Craciun.

Mos Craciun a stiut ca eu anul trecut prin august am intampinat una dintre cele mai aprige lovituri sub centura, adica am distrus doua ajutoare vitale pentru frumusetea parului, placa si uscatorul intr-o singura zi. Nici o sansa la viata nu li s-a mai putut acorda tinand si faptul ca placa o aveam din clasa a XI-a (parca….) iar uscatorul era ceva simplu miniatural pentru voiaj (cat sa duca si el??).

De ziua mea, am primit cadou uscatorul de par dar de aceasta data, (prietenul atotstiutor) am primit ceva mult mai adecvat unei fete cu par mult, de placa, la vremea resectiva nu auzisem nici un zvon si bine mi-a prins. Am avut o perioada in care imi uscam parul cu o perie si avea volum si stralucire si un aspect matasos. puteam sa ies din casa fara sa il strang intr-o coada.

Norocul meu ca Mos Craciun a auzit ca imi doresc foarte tare placa tocmai pentru ca imi era dor sa port bucle lejere asa ca mi-a dat unda verde la shopping.

Am inceput cautarea inca din Danemarca dar tot ce gaseam aveau preturi de peste 400-500 de ron si cum eu am jurat ca o sa mai dau banii doar pe o placa profesionala, am preferat sa strang mai multi bani la pusculita.

In tara, cand am fost cu parintii mei la cumparaturi, am fost la raionul de electrocasnice al hipermarketului Auchan si am gasit exact placa care avea cel mai exagerat pret in Dk asa ca am cam inceput sa sper din nou la buclele alea. Ajunsa acasa, pentru ca nu iau nimic pe fuga, am inceput sa caut pareri despre ea si unde as putea sa o gasesc cel mai ieftin asa ca dupa cateva clikuri am ajuns la concluzia ca: “Cei in mana, nu-i minciuna” si a doua zi a fost sa o iau.

Despre ea:

Se incalzeste rapid in 10 secunde, are functie pentru memorarea temperaturii, marind temperatura de la 235 de grade C la 240 grade C trebuie mentinut apasata tasta de plus pentru 2-3 secunde. Ceramica este foarte avansata lasad in urma un par catifelat si moale insa mie, personal nu prea imi place aspectul de par lins asa ca folosesc o temperatura mai mica pentru un plus de naturalete. Are husa termorezistenta iar cablul este lung de 3 m si la fel ca si celelalte este perfect flexibil la 360 de grade.

remington6remington3remington5remington7remington1remington2

Ce sa va mai spun despre ea??

Da, este foarte buna si pentru bucle, este destul de subtire si ajuta foarte bine la efectuarea unor bucle definite… in mare, cam atat despre ea.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa imi scrieti in sectiunea de comentarii din subsol.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: