Voi l-ati incercat?

Dupa cum v-am mai povestit, nu sunt o mare fana a unghiilor de vrajitoare construite cu gel asa ca ma bazez pe naturalete si fac tot ce imi sta in putinta pentru a o face sa arate cat mai naturala, asa ca din cand in cand mai aplic la tratamente mai puternice in detrimentul celor homemade.

S-a intamplat asta intr-o perioada de criza cand am fost in tara, din cauza stresului si a lipsei de timp am decis ca unghiile mele trebuiesc lasate sa respire si taiate cat mai mici pentru a nu se rupe. Acasa, am beneficiat de rasfatul surorii mele si am aplicat tratamentul de la Farmec pentru doar o saptamana in fiecare seara, fapt care a sporit cresterea lor instant si intarirea lor. O unghie tare inseamna o durata de viata mai mare si o sensibilitate scazuta la rupere ceea ce ne bucura pentru ca o manechiura dureaza mai mult iar oja nu se cojeste.

Bineinteles ca toata afacerea asta are si parti rele pe care nimeni in nici un review nu le va mentiona, e simplu sa achizitionezi si sa postezi despre un produs dar ar fi si mai folositor sa testezi acel produs inante de a vorbi despre el, asta am sa va povestesc eu astazi despre tratamentul de unghii de la Farmec.

Mentionez ca aceaste probleme le-am inampinat la mine, se poate ca altor persoane sa priasca in mod perfect.

Lotiune cu vitamina B5

farmec_lotiune_de_intarire_a_unghiei

Parti rele

Cea mai mare problema o intampinam daca nu aplicam corect produsul, pentru ca are rolul de a intari unghia, neaplicat corespunzator poate intari si cuticula sau mai rau desprinderea unghiei de piele pe dedesupt. Aplicarea indelungata poate crea in timp sensibilitate iar la o noua aplicare zona se simte ca si cand ar fi atacata, ca si cand ar fi arsa. Aplicarea indelungata poate provoca dureri ale unghiei la simple atingeri (sensibilitate). Tot atunci cand este aplicat pe o perioada de timp indelungata, iar unghia este destul de mare aceasta se poate sparge ca in cazul celor cu gel.

Parti bune

Bineinteles ca intareste unghia, asta e menirea tratamentului dar trebuie aplicat cu mare grija, trebuie sa evitam cuticula iar producatorii spun ca trebuie aplicat uleiul de cuticule inainte pentru ca tratamentul contine formaldehida, dar nu sunt de acord pentru cele doua tratamente se vor amesteca iar asta duce tot la problemele de mai sus.

Unghia tratata corespunzator va avea un aspect sanatos, impecabil.

Personal il aplic dupa ce imi curat unghiile cand porii sunt deschisi si las sa se usuce, dupa o ora le sterg cu o discheta foarte bine si aplic lacul de unghii. Mi s-a parut ca si lacul de unghii dureaza mai mult pe unghie.

Ulei pentru cuticule

farmec_ulei_pentru_cuticule

Parti rele

Despre el pot sa spun ca aspreste foarte tare cuticula si nu are vreo proprietate in genul celor ce ard sau stagneaza cresterea dezordonata. Aplicarea inaninte de oja poate duce la exfolierea acesteia.

Parti bune

Hidrateaza si o face foarte bine. Poate fi aplicat in fiecare seara chiar daca avem unghiile lacuite alaturi de un strat generos de crema.

Este o investitie destul de buna dat fiind faptul ca un flacon costa in jur de 10 lei la Sensiblu. Aplicat corespunzator poate avea rezultate foarte satisfacatoare.

cover_foto

Anca GV

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: