la carte si ceai cu Lipton

timp de citit : 3 minute

Hei dragile mele, ma refugiez in linistea scrisului pe blog caci nu mai suport picaturile de ploaie ce imi lovesc geamul, ma conduc nebun catre o depresie crunta si prefer sa evit coliziunea pe cat de mult posibil.

Vad fetele de pe facebook bombardate cu flori si martisoare plus ca vremea pare sa fie din ce in ce mai prietenoasa iar asta ma face sa visez, dar trezindu-ma, ma izbesc de argintiul view-ului de pe fereastra si imi mai fac o cana de ceai, nu e ca acasa…

chenar-la-crte-si-ceai

Nu stiu cum este in tara dar eu vad fel de fel de oferte la noile sortimente de ceai de la Lipton. Aromele clasice sunt mixate cu arome ca vanilia, coacazele negre, lamaia sau capsunile ceea ce confera un gust unic si atat de puternic, asemanator cu unele prajituri.

Lipton Blueberry Muffin si Vanilla Caramel sunt doua sortimente adaugate unui mix puternic aromat de frunze de ceai si fructe, unite intr-o singura piramida.

ceai7

Lipton Strawberry Cupcake si Lemon Macaroon alte doua sortimente delicioase cu gust parca desprins din cele mai rafinate cofetarii.

ceai9

Flirty Lady Lipton este o aroma puternica de trandafiri ce se simte ca un elixir adus din rai.

Amazing Grey Lipton, nu… nu este vorba despre Christian 🙂 , este vorba de ceaiul Earl Grey a carei infuzie i-a fost adaugata un strop de lamaie.

ceai8

Toate au un parfum deosebit si sunt extraordinare, eu ador sa le beau neindulcite pentru ca au mai multa savoare .

Alaturi de o carte buna imi inveselesc multe dimineti si ma transpun intr-un paradis de care, doar eu ma pot bucura si pe care doar eu il pot intelege.

ceai3ceai2ceai6

Voi le-ati incercat? Cum vi se par? Ce carti imi mai recomandati?

semnatura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s