peplum crop top | tutorial foto

Pentru ca in postarea trecuta nu am mai apucat sa va arat si cum l-am facut, am editat pozele si am sa le urc aici in cel mai scurt timp dar pentru inceput haideti sa va explic cativa dintre pasii ce trebuiesc urmati strict.

Dupa ce am facut tiparul urmeaza aplicarea lui pe material si decuparea, am decupat cate 2 parti din fata si cate 2 parti din spate pentru a evita sa folosim captuseala (mascarea cusaturilor).

crop_top_10crop_top_9

Pentru bretelute puteti folosi ceva din comert sau pur si simplu sa le coaseti voi, iar ca sfat ca spun sa le calcati inainte in acea forma pentru a va fi mai usor apoi.

crop_top_8

Am unit cele 2 bucati de materiale pentru a obtine 2 piese identice (2 top-uri clasice).

crop_top_13crop_top_6

Urmatorul pas, consta in unirea pe dos a celor 2 piese cu bolduri pentru a le coase la masina si am avut grija ca sa prindem pe dedesupt bretele, asta pentru a finisa frumos intregul, dupa ce le-am cusut, le intoarcem pe fata si calcam.

crop_top_5

Vom avea topul la stadiul de mai jos.

crop_top_4crop_top_3

Nu ramen decat sa ne ocupam de peplum (volanas) si sa ii coasem marginile, sa il surfilam, sa ii facem tiv si sa il prindem cu bolduri de constructia de mai devreme ca in fotografia de mai jos dar asta dupa ce am stabilit care va fi fata si care va fi spatele topului. Peplumul il vom prinde de partea de pe dos a topului si il vom coase spre interior.

crop_top_7crop_top_2

Pentru finisaj, prindem tot cu bolduri partea din fata ducand marginea taiata spre interior pentru a o coase.

crop_top1

Acestea fiind spune, topul ar trebui sa arate cam asa si ar trebui sa fie poate ceva mai strans, asta depinde de cum ajustati si voi tiparul, eu l-am creat pentru a-l purta prin casa si aveam nevoie de ceva mai larg.

crop_top_11crop_top_12

Sper sa va fie de folos, ca va placut si ca va inspirat, pentru orice intrebare exista un raspuns asa ca le astept cu mare drag.

3 thoughts on “peplum crop top | tutorial foto

  1. Daca incerc asa ceva sigur raman fara degete! Tin minte cand faceam haine la Barbie , era sange peste tot ( dezgustator stiu , noroc ca am mainile intregi ) Ador acest crop top , mai ales ca este auriu , l-as purta cu mare drag !
    Pupici

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s