fericirea mea esti tu – Jamie McGuire

timp de cititre : 5 minute

Ador cartile din perspectiva barbatilor mai ales daca este povestita de unul puternic si demn sa recunoasca iubirea si sa nu se simta stanjenit de ea.

Travis a fost si este un luptator, un baiat care in pura lui tinerete muta muntii din loc doar pentru a ajunge la stadiul mult dorit iar atractia si sentimentele pe care le simte pentru Abby sunt forte clar relatate.

Da, cel de-al doilea roman mi s-a parut de 1000 de ori mai bun decat primul, pentru ca acolo actiunea se petrecea pe repede inainte, usor superficiala si foarte aiurita pentru ca asa era Abby, Travis este calculat iar felul prin care povesteste, te calmeaza, lasandu-ti un sentiment de liniste si intelegere. Usurinta cu care a trecut de la baiatul macho prezentat de Abby , la victima, indragostit fiind si luptandu-se cu demonii lui ne raspunde la multe din intrebarile adresate in primul volum

In aceasta carte, il redescoperim pe Travis, la fel de intrigant ca si in primul volum insa mult mai deschis, l-am iubit in primul asa ca acum acel sentiment de indragire, s-a accentuat si mai mult.

De ce sunt de parere ca mai bine citeam al doilea volum?! Pentru ca pe langa faptul ca este un roman mult mai clar, prologul si epilogul adauga mult sens povestii in sine si ajuta sa intelegem personajele mult mai bine. Surpria a fost cand in epilog am putut descoperi cum arata cuplul ca si familie, un locru foarte bine gandit de autoare pentru a atrage cititori!

Va las cateva scene/citate care mi-au placut

”Te uiti in oglinda si te gandesti la ochiii tai verzi si mari. Esti sigura ca persoana din oglinda e de aceeasi parere cu tine in ceea ce te priveste… te uiti in ochii verzi a altei persoane si chiar daca parerea ta ramane neschimbata in privinta ta, poate a doua pereche de ochi verzi vede in ai tai o mare de smarald.”

si

” Cu toate ca ne facuseram sa trecem reciroc prin chinurile iadului, gasiseam paradisul.”

fericirea-mea-esti-tu_1_fullsize

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s