O Doamne…

Am reusit sa invat cum naiba se fac bratarile astea, cum sunt inodate si in ce ordine pentru a crea modele, sunt extrem de mandra de rezultate, asa ca vreau sa impartasesc cu voi de unde am invatat.

Va spuneam AICIΒ ca prietenia este un subiect amplu si ca difera de la o persoana la alta, asa ca oricate bratari ai oferi tot ai sansa sa fi dezamagit. Nu cred ca darurile semnificative marcheaza o prietenie pe viata la fel cum nu cred, ca un certificat de casatorieΒ te poate uni cu cineva pentru tot restul vietii.

Daca e sortit, va fi si la 2200 de km distanta (cazul meu).

Blogul mi-a oferit sansa sa cunosc oameni atat de frumosi incat iubesc pana la cer si inapoi ceea ce fac si am legat prietenii atat de stranse incat regret ca sunt atat de indepartate, dar asta e alta poveste.

Am invatat sa fac 3 modele de bratari si totul a inceput cu bratara ceasului comandat de pe Wish (ceva de vara, cu un aspect boho, nu foarte scump) care m-a pus la treaba si m-a motivat suficient, consider ca este cea mai mare realizare din aceasta vara, pana acum. Am cautat pe youtube tutoriale si am dat cred, peste cel mai bun tutorial realizat de cineva vreodata, atat de frumos explicat si exemplificat incat oricine poate reproduce cu usurinta.

bratara prieteniei wish

Prima pe care am facut-o a fost cea clasica cu randuri oblice de culoare albastra cu galben, atat de stangaci impletita incat am decis sa o pastrez doar ca amintire. Apoi am facut una cu negru si verde special pentru prietenul meu. πŸ™‚

bratara prieteniei 5bratara prieteniei 6

Urmatoarea fost cea cu inimioare pe care o ador pur si implu dat fiind felul in care arata si gingasia culorilor primavaratice (stiu, stiu, pentru vara trebuie cava mai aprins).

bratara prieteniei 4bratara prieteniei 3bratara prieteniei 2IMG_20160619_140912

Si pentru ca Sara este minunata, am mai invatat inca un model, “Chevron” il numeste ea, care nu este altceva decat un model simplu in V.

bratara prieteniei 1IMG_20160619_141116

Acestea fiind spuse, va invit sa fiti creativi pentru voi daca nu, pentru cineva drag πŸ™‚

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: