pinterest iti decoreaza balconul

Vara este abia la inceput asa ca ma mai pot bucra in tihna de linistea din balcon!

Dupa ce am terminat mica amenajare pe bani putini am incercat o mica loterie pe Pinterest cu sensul de a gasi in mai putin de cinci minute un obiect decorativ pentru unul din cei doi pereti negri aflati in balcon.

Ideea de baza a fost sa pastrez albul si negrul mobilierului la fel ca in dormitor si sa pun accent pe obiecte decorative mai colorate insa rezultatul final a iesit tot monocromatic.

2 blani reciclate fie de la paleti, fie de la orice altceva (ale mele sunt de la un cadru de patut de bebelus), acrylic alb sau orice alta culoare, snur (am avut snur de piele neagra de care nu ma prea foloseam asa ca am abuzat cu incredere), marker negru (de preferat nou ca sa traseze bine), foarfeca, rigla si inspiratie.

Dupa ce am vopsit cu acrylic blanile, cam de 2 ori pentru a fi cat mai albe, le-am lasat la uscat si am inceput sa cercetez despre un mesaj suficient de motivational si pentru ca eu ador linistea am zis :  de ce nu? Dupa ce am exersat de mai multe ori pe hartie am verificat daca s-a uscat acrylicul si am inceput sa scriu: “Happiness is sitting in silence” si in timp de admiram opera, ma uitam pe fereastra si mi-a venit ideea ca pe cea de-a doua sa scriu : “Beach” si o sageata indicatoare catre plaja.

balcon11balcon10balcon8balcon9balcon6

Ultima parte este despre legarea celor doua blani prin noade ca sa stea asemeni unui tablou sau scara (se vede mai bine in imagini ceea ce vreau sa zic).

Agatate pe perete, completeaza perfect intregul ansamblu si imi ofera satisfactie si bucurie faptul ca este unic si realizat de mine.

balcon16balcon1balcon4

2 thoughts on “pinterest iti decoreaza balconul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s