Rimmel London nail polish HAUL

timp de citire : 2 minute

Pentru ca este vara, pentru ca este 1 Iulie, pentru ca soarele se iveste timid dintre nori si temperatura permite sa purtam pantaloni scurti si sandale, propun ca pedichiura sa fie cat mai frumos ingrijita in tandem cu manechiura. Nu sunt extrem de exigenta in ceea ce privste acest lucru si nu am nimic impotriva ojei in doua nuante atat timp cand face parte din aceasi paleta de culori, adica o pediuchiura in nuante de lavanda si un roz prafuit la maini, consider ca se potrivesc de minune vara.

Va mai povesteam eu ca ador produsele de la Rimmel London iar ojele lor sunt printre preferatele mele alaturi de cele de la Sally Hansen. Sunt foarte pigmentate, rezista pe unghii si nu isi pierd luciul pe parcursul unei saptamani intregi.

De curand mi-am achizitionat noi nuante pentru a le adauga mini colectiei mele de oje de la Rimmel. Sunt destul de diversificate, ele facand parte din colectiile : “Kate”, “Rita Ora”, “60 seconds super shine” sau “Sweetie Heart MATTE”.

Despre ojele de la Rimmel London v-am vorbit mai pe larg intr-o postare anterioara si va spuneam despre cat rezista, sau cat de repede se usuca. Acum adaug cate ceva despre cele din colectia “Sweetie Heart MATTE”, se pot aplica intr-un singur strat, se usuca instant dar din pacate nu tin atat de mult pe unghii mai ales in contact cu apa.

20160630_143945

Una peste alta le ador, pur si simplu, diversitatea nuantelor, calitatea, pretul accesibil (asta daca esti in Romania), textura, pensula de aplicare mare si precisa, tot.

semnatura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s