revitalizarea garderobei | episodul I

A trecut destul de mult timp de cand nu m-am mai avantat in proiecte vestimentare si pentru ca am cam ramas in pana de idei si nici materiale nu prea mai am, am inceput sa imi reorganizez sifonierul, un haos in materie de stiluri, de culori sau mateiale, piese care pur si simplu nu imi mai vin ca odinioara si-au luat incet, incet la revedere de la mine.

Usor , usor am inceput sa strang haine si le-am pus pe categori, unele pentru a le dona, altele pentru a le recicla, pentru ca nu arunc pur si simplu, iau nasturi, fermuare si bucati de materiale si nu in ultimul rand, cele pe care le-am achizitionat cu drag si de care nu ma mai “satisfac”, fie ca am o camasa careia simt ca ii pocnesc nasturii cand o inchid, fie ca am o jacheta care nu se mai potriveste cu nimic, fie ca… orice motiv.

Vazand ca teancul de haine capata dimensiuni colosale, am zis sa cel mai bine ar fi sa fac o serie de episoade despre cum am reconditionat, personalizat unele obiecte vestimentare care si-au pierdut faima.

Acum ca am facut introducerea acestei serii, zic sa va prezint primul item.

Cand am avut licenta (acum vreo doi ani) ni s-a impus banala combinatie de pantalon negru cu camasa alba si pentru ca ma simteam ca un ospatar, mai mai sa merg la comisie si sa le prezint meniul, am decis sa fiu mai cu mot si sa incerc ceva roz deschis, de ajuns cat sa o fac pe indrumatoarea mea sa ia foc si pe ceilalti colegi, sa comenteze… in fine, asta e alta poveste.

Cu trei zile inainte de licenta am plecat la Jupiter City in cautarea combinatiei perfecte si ajunsa la Stradivarius, am stiut ca o sa o gasesc pe cea perfecta.

camasa4photo_300337036839800camasa5

Tot tinuta in sifonier, pe langa faptul ca s-a decolorat pe spate, a devenit si mai stramta cu timpul, da… stiu, asta inseamna ca m-am mai implinit si din “n” motive am decis sa o abandonez.

Intorcand-o pe toate partile, am vazut ca avea acel shifon pe maneca asa ca am decis dupa cateva schite ca daca as renunta la el, ar deveni mult mai confortabila, zis si facut, am pus mana pe soarfeca si am taiat si cusut pana in punctul final, adica cel de mai jos.

camasa1camasa2camasa3

Purtabila vara aceasta (daca ar fi naiba vara si la danezi), cu o pereche de boyfriend jeans si o pereche de platforme generoase…

tbc

One thought on “revitalizarea garderobei | episodul I

  1. Stiu… Despre tinuta alb-negru (office), fug cat ma tin picioarele. O, detest total! Imi place cum ai transformat bluzița. Astept cu nerăbdare noi articole de genu’ ca sunt foarte folositoare si da inspiratie. Felicitări!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s