revitalizarea garderobei | episodul II

Jacheta asta o am de la sora mea, primita anul trecut prin primavara, am adorat-o enorm pentru ca aceasta culoare frumoasa de ficus nu o aveam in garderoba asa ca am indragit-o instant.

De ce a ajuns sa faca parte din gramada aceasta de haine? Pentru ca a devenit foarte inconfortabila de purtat, simteam ca ma strange, ca e prea mica, tot felul de motive.

Am ajuns la concluzia ca o vesta clasica de piele va fi destul de versatila, mult mai versatila decat o jacheta asa ca am pus mana pe foarfeca si am inceput sa ii descos manecile, am fost ajutata de faptul ca are un mic detaliu pe umar ceea ce o face sa arate destul de originala mai ales ca ย ascunde intepaturile de ac, pe unde a fost cusuta si nu arata inestetic.

Niciodata nu am purtat-o cu fermuarul inchis asa ca am renuntat la el taiandul pur si simplu asta ca sa scap si de orice replica de genul: “pai inchidei fermuarul daca iti este frig”, o scuza destul de buna si chiar daca nu are un aer practic, eu o consider mai mult un accesoriu iar asta este exact ce am vrut.

Imi cam parte rau de tinte, ca a trebuit sa renunt la ele dar chiar nu le poti avea pe toate, cu siguranta din materialul de la maneci am sa confectionez altceva asa ca astept doar sa se aprinda beculetul.

Va las sa vedeti mai multe poze in timp ce eu ma pregatesc pentru postarea urmatoare…

green vest1green vest2img_3309IMG_5611JPGgreen vest6green vest5green vest3green vest4

tbc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s