de ce sunt bune reducerile?

Raspunsul, in cele ce urmeaza!

Cu siguranta cele mai multe dintre noi asteapta reducerile pentru a improspata garderoba in orice sezon si asta pentru ca practic tragem lozul castigator cumparandu-ne haine multe cu bani mai putini. Sunt sigura si de faptul ca atunci cand un lucru ni se pare foarte WOW, il cumparam fara sa ezitam si nu ne uitam la pret pentru ca il vrem in clipa aia…

Danemarca exceleaza la preturi piperate si dovada sunt comparatiile pe care le-am tot facut cand mergeam in tara la H&M spre exemplu si vedeam preturile cam la jumatate fata de cum sunt aici in mod normal dar, Danemarca, exceleaza la reduceri si da asta, chiar este un mare castig.

De cand sunt aici, am cam invatat sa le vanez pentru ca stiu ca un produs poate nu isi merita banii intregi dar daca tot il doresc, astept pana la reduceri si am sanse sa il gasesc si cu 80% mai ieftin iar atunci chiar fac “afacere” mare.

Ziele acestea am tot colindat magazinele din centru din dorinta de a face timpul sa treaca din diverse motive si am gasit un top off shoulder la Monki redus de la 180 dkk (107.62 lei) la 40 dkk (24 lei), o pereche de jeansi la H&M, 349 dkk (208.66 lei) la 70 dkk (42 lei) si o palarie de toamna pe care am cam pierdut-o pentru ca am decis greu si probabil a achizitionat-o altcineva in timpul ala. Norocul meu este ca port destul de mic iar danezele, fie vorba intre noi, sunt la extreme, ori se poarta marimea S ori ceva cu multi de X.

reduceri3reduceri2reduceri1summerisover5reduceri7reduceri6reduceri5reduceri4

Dupa ce ati vazut pozele cu bonurile, cu siguranta ati crezut ca imi lipseste ceva la cap, dar nu, va asigur.. le pastrez doar ca pe o “amintire” si pentru a-mi demonstra cat de mult am economisit plus ca bonurile cu pret intreg ma motiveaza sa invat modele noi si sa mi le croiesc singura.

Nu e o rusine sa ne imbracam de la reduceri sau de la Second Hand, asta denota o buna gestionare a banilor si ca si in cazul meu, nu ne este greu sa renuntam la ele dupa o perioada de timp atunci cand pur si simplu s-au deteriorat sau nu ne mai vin.

3 thoughts on “de ce sunt bune reducerile?

  1. Ador hainele la reduceri๐Ÿ˜ mereu adun bฤƒnuศ›ii pentru a cumpara cat mai multe piese vestimentare cand vine perioada reducerilor ๐Ÿ˜Œ nu este nicio rusine, cum ai precizat si tu mai sus. Hainele de la SH sunt deseori de o calitate mult mai buna decat hainele din mall.
    Kiss ๐Ÿ˜˜

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s