revitalizarea garderobei | episodul VI

Buna dimineata, mi-am inceput saptamana in forta si asa sper ca se intampla si la voi. Revin pe blog intr-un nou episod din seria “Revitalizarea Garderobei”, un episod despre cum am “impopotonat” o pereche de pantaloni scurti din denim.

Am zis despre impopotonare, acum sa va spun si motivul: spaland hainele si din lipsa de spatiu, le arunc rapid in uscator, unele din ele “au intrat la apa”, tesatura s-a strans si au capatat un look deteriorat.

Acelasi lucru l-am patit si cu aceasta pereche de boyfriend jeans, atele s-au strans destul de tare si au devenit din ce in ce mai incomozi de purtat. Mergand la Tiger, am descoperit aceasta rola de “broderie” daca o pot numi asa, ideala pentru orice decoratiune prin casa, am cumparat-o nestiind la ce sa o folosesc. Zilele acestea cand am facut curatenie in sifonier am pus din greseala rola de material langa perechea de jeansi ce era pusa in gramada de reconditionat, cum nuantele mi s-au parut ca se potrivesc, am inceput sa caut pe Pinterest idei iar in cap mi-am format deja un plan despre cum as putea sa ii readuc la viata mai ales ca i-am indragit atat de mult, fara sa stau sa fac prea multe cercetari.

Micile transformari vor fi mult mai vizibile din fotografiile de mai jos asa ca am sa incetez sa mai scriu si am sa va las sa vizualizati transformarea iar voi, lasat-ma sa stiu parerea voastra!

vi4vi10vi7vi5vi3vi2vi1vi6vi8vi9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s