Hei dragilor,

Nu stiu cat de tare imi urmariti unii din voi activitatile dar chiar simt nevoia sa clarific o treaba pentru ca sincer nu stiu cat mai pot sa fiu “draguta”…

Sunteti niste oameni minunati iar pentru unii din voi chiar pun enorm de mult suflet in ceea ce fac de dragul sa va aduc un zambet pe fata fie si prin lucruri marunte si apreciez cand primesc inapoi din bunatatea oferita, pentru voi am invatat sa fiu mai buna.

Pentru ceilalti, vreau sa clarific faptul ca sunt om, nu o masina de postat pdf-uri “moca” la niste carti care poate sunt la distanta de un un simplu search pe google. Am obosit sa va mai explic faptul ca nenorocita aia de lege (https://ro.wikipedia.org/wiki/Legea_dreptului_de_autor) tare imi pune bete in roate si sunt sigura ca ati auzit si voi de ea si de sanctiunile exercitate in randul nostru, creatorilor de continut.
Sunt un om complet si vin la pachet cu articole din mai multe domenii (handmade, croitorie, beauty) si credeti-ma ca nu suport gandul ca blogul sa imi fie inchis pentru o dovada de “bunatate” care oricum este batjocorita in ultimul hal de astfel de oameni.
Cei care ma urmaresc cu adevarat stiu unde sa caute, stiu cum sa imi vorbeasca si ma sustin in tot ceea ce fac iar voi, restul? E atat de greu? Sa fiti mai buni? Sa cautati mai atent? Sa apreciati faptul ca timpul pe care il dedic acestei comunitati este limitat din pacate?! Nu ma incalzeste cu nimic o “suma de like-uri”, pot fi 10 persoane care apreciaza pagina, dar daca acele 10 persoane au cel putin cei 7 ani de acasa, atunci sunt bine veniti.

Cei care ma cunosc si am pastrat legatura, stiu ca un pdf de pe blog este valabil doar 2 zile si ca ma tem ca de dracu de gandul ca blogul imi poate fi inchis, citesc postarile mele si de acolo pot culege informati ca: “am cumparat cartea asta pentru ca…”, “nu am pdf pentru ea pentru ca am citit-o in format clasic”, “este periculos sa o adaug pentru ca…”, “am cumparat varianta pentru ebook…”, stiu sa astepte daca ma roaga ceva, stiu sa aprecieze zilnic postarile mele fie ca nu sunt din sectiunea “carti”, stiu tot, pentru ca sunt o carte deschisa!

Nu este un mesaj ofensator si daca va regasiti in vreuna din “tabere” probabil ca veti intelege cele scrise de mine!

Concluzia: oamenilor buni, le-as aduce si luna de pe cer daca as putea, celor plini de rautate le sugerez sa isi gaseasca loc in alta parte!

Anca GV

5 comments

  1. Dragă Anca,
    Lumea e plină de indivizi care așteaptă ”para mălăiață”, iar, când nu o primesc, se acresc. Șterge comentariile care te deranjează, zâmbește și uită răutățile. Sunt multe persoane care te apreciază. 🙂

    Like

  2. Bv. Te urmăresc și îmi plac toate postările tale. nu sunt adepta “like-urilor” și nici a comentariilor. Nu te mai supăra oamenii rai ei se găsesc peste tot.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: