Hei dragilor,

Timpul meu a devenit din ce in ce mai limitat si nu prea mai apuc sa citesc, asta nu inseamna ca nu va pot oferi noi recomandari.

Am mai iscodit eu cate putin pe blog si astfel am simplificat si mai tare aceasta nisa impartind-o in doua subcategorii. Acum in categoria “Ce citesc”, gasiti “Recenzii” si “Recomandari”.

untitled-2

“Recenzii”, este categoria in care totul va ramane neschimbat, de la formatul postarilor, la povestile despre ce sentimente mi-a trezit o anume carte, pareri si mici critici…

“Recomandari”, aici va voi povesti pe scurt despre o anume carte (chiar daca nu am citit-o) impreuna cu descrierea editurii, cine mi-a recomandat-o, ce am auzit spunandu-se despre ea… este mai mult o categorie de gossip unde putem analiza TOT.

Destul de intuitiv, ma gandesc, acum este mult mai usor… pentru voi ca stiti exact ce vreti si stiti exact unde sa cautati si pentru mine ca pot sa raman conectata cu voi, delicatesele literare nu lipsesc si in plus va pot da ponturi despre noi aparitii si multe alte activitati de acest gen.

Cu mult drag,

Anca GV

1 comment

  1. S.N.Lazarev; V.Megre; Scorpio58 (o cafea0-7); Calatoria; Initierea; FloareaVietii; GersonTherapy; dr.RoyalRaymondRife; rezonantaVoll; ValeriuPopa; spanz; ArsenieBoca; eu asta zic.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: