ce citesc

Hei dragilor,

Pentru ca timpul meu a devenit al naibii de limitat nu mai reusesc sa ma impart nici pentru micile placeri vinovate ale vietii, mi-am propus ca macar un lucru sa il mai fac… sa va scriu, macar din cand in cand.

Nu mai era un secret ca daca intrati in categoria “Ce citesc”, gaseati recenzii la cartile pe care eu le-am parcurs fila cu fila si optional, pentru fideli, pdf-ul sau o trimitere catre unde gaseati cartea cat mai ieftin si accesibil.

Am mai iscodit eu cate putin pe blog si astfel am simplificat si mai tare aceasta nisa impartind-o in doua sub-categorii “Recenzii” si “Recomandari”.

untitled-2

“Recenzii”, este categoria in care totul va ramane neschimbat, de la formatul postarilor, la povestile despre ce sentimente mi-a trezit o anume carte, pareri si mici critici…

“Recomandari”, dupa nume puteti ghici ca aici va voi povesti pe scurt despre o anume carte (chiar daca nu am citit-o) impreuna cu descrierea editurii, cine mi-a recomandat-o, ce am auzit spunandu-se despre ea… este mai mult o categorie de gossip unde putem analiza TOT. Sa nu uitam si de trimiterea de unde o puteti procura cel mai ieftin.

Destul de intuitiv, ma gandesc, acum este mult mai usor… pentru voi ca stiti exact ce vreti si stiti exact unde sa cautati si pentru mine ca pot sa raman conectata cu voi, delicatesele literare nu lipsesc si in plus va pot da ponturi despre noi aparitii si multe alte activitati de acest gen.

Cu mult drag,
semnatura-noua

 

One thought on “ce citesc

  1. S.N.Lazarev; V.Megre; Scorpio58 (o cafea0-7); Calatoria; Initierea; FloareaVietii; GersonTherapy; dr.RoyalRaymondRife; rezonantaVoll; ValeriuPopa; spanz; ArsenieBoca; eu asta zic.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s