conuri de brad ornate cu fundite

Intr-un ambient parfumat de o ladita de clementine am inceput sa fac o mica lista cu materiale necesare pentru a pune cap ca cap niste decoratiuni in 2016, asa ca in doar 2 zile am inceput serios de treaba si pentru ca nu pot sa fac ceva pana nu adaug si cateva poze, am zis, de ce sa nu va adaug si voua cate un mic tutorial pentru ca stiu cat de tare le adorati.

Plina de inspiratie de pe Pinterest am si inceput sa fac niste decoratiuni pentru pomul de Craciun din conuri de brad si fundite rosi dar si multe alte idei pe care am sa le postez intr-o mica serie destinata acestui fapt.

deco12

– glue gun
– rigla
– foarfeca
– 3 metri de panglica de culoare rosie (sau orice culoare doriti, auriu, verde)
–Β 10 conuri de pin ( eu am folosit pentru ca sunt mai micute)
– 2 metri de snur rosu
– ac si ata rosie
– bricheta

Pentru inceput am taiat cate 30 de cm de panglica pentru fiecare con si am asezat-o ca in imaginea de mai de jos iar apoi am cusut-o formand mici fundite. Am indoit in doua capetele nefinisate si le-am taiat in forma oblica pentru a le face sa fie ascutite si le-am ars usorΒ cu ajutorul brichetei pentru a nu se desira.

deco11deco4deco2deco3deco7deco8

Din snurul rosu am taiat cate 20 de cm. si am facut un nod astfel incat sa creez o bucla. Cu pistolul de lipit am prins mai intai snurul si apoi funda iar apoi le-am lasat la uscat.

deco6deco10deco9

Le-am pus intr-o cutie si astept cu nerabdare sa se faca decembrie pentru a impodobi apartamentul, dar pana atunci propun sa mai strang si sa mai fac cate ceva nou. πŸ™‚

deco5deco1

semnatura-iarna

3 thoughts on “conuri de brad ornate cu fundite

  1. Buna ,sunt Irina si am gasit pe site-ul tau carti extraordinare,si sunt recunoscatoare pentru ceea ce faci.Am inceput Mare tranquilita pe telefon ,si s-a stricat telefonul ,nu am gasit-o pdf.Te rog foarte mult ,daca poti sa mi-o trimiti pe mail.citesc pe telefon in drum spre serviciu.Nu vreau sa par nesimtita, multumesc indiferent de raspuns. Nu-mi permit sa cumpar carti decat o data la cateva luni .mult succes cu blogul in continuare.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s