Cartile astea imi amintesc de mine destul de mica, da… mai mica de atat, cand desenam cot la cot cu mama mea si eram fascinata de autocontrolul ei, cum nu depasea cadrul nici macar un milimetru pe cand eu, ma abtineam cu greu…

Azi, m-am facut mai mare decat atunci dar nu suficient, am prins skill insa tot nu stiu sa desenez atat de frumos ca ea.

In ultima perioada, cartile de colorat pentru adulti au devenit foarte cautate si apreciate, sunt dovedite stiintific ca fiind o importanta sursa de relaxare si liniste si pot sa spun ca este adevarat, fac echipa buna cu orice bautura calda mai ales pe vremea asta friguroasa de iarna.

carti-de-colorat4

Pentru ca am fost cuminte, anul acesta Mosul mi-a adus nu una, ci doua carti de colorat si mai in gluma, mai in serios spuneam ca imi vor ajunge pana am sa fac si eu copii la randul meu, am destule.

Am ravnit o buna perioada la cartile realizate deΒ Johanna Basford insa tot nu mi-am achizitionat nicuna.

Prima pe care am cumparat-o a fost o replica de pe Ebay a cartii “Gradina Secreta de Johanna Basford” pe care am gasit-o foarte utila in acea perioada. Imprimeurile florale sunt foarte fascinante pentru ca le poti colora exact asa cum vrei, foarte personal.

carti-de-colorat2

S-au alaturat colectiei, una cu motive vintage sub forma de benzi desenate, supereroi si alte povesti si inca una tot cu motive florale dar si geometrice insa mult mai frumos conceputa.

carti-de-colorat6carti-de-colorat5carti-de-colorat3

P.S. Cartile de colorat pot foarte usor sa devina cadou pentru cineva, mai ales daca sunteti in pana de idei si nu stiti ce sa achizitionati in perioada urmatoare!

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: