aerul pasiunii

Buna dimineata dragilor, ce faceti? Toate bune?

La mine asa si asa… Cunoasteti sentimentul ala de gol, cand cititi o carte care va place si mai ales, v-a tinut in priza fila cu fila si apoi cand s-a terminat parca s-a “terminat” si o parte din voi?

Eh… exact asta simt eu acum!

Am terminat “Aerul pasiunii” acum doua seri dar parca am avut nevoie de o pauza de constientizare, ca s-a terminat, abia acum am gasit suficient curaj sa vorbesc despre ea. Este o carte completa! Imi place ca mi-am inceput anul citind ceva de prima clasa.

Nu are o actiune tulburatoare, adica am citit si “mai rau” dar are un “aer” dulce care te face sa te atasezi de toate personajele, pare foarte prietenoasa, te relaxezi citind-o, te face sa simti nevoia sa fi tu, e usor de iubit … nu stiu cum sa o mai ridic in slavi…

O ea, sufera pierderea sotului dupa un accident rutier, un el sufera pierderea sotiei dupa un accident rutier, suflete pereche? Mai bine zis, suflete intunecate, ei vorbesc aceasi limba, se inteleg din priviri, inevitabil se simt apropiati.

Oricat a incercat Tristan Cole sa o tina la distanta pe Elizabeth, ajunge sa considere ca are nevoie de ea si asa incepe sa se dezlantuie o frumoasa poveste de dragoste care are la baza suferinta. O abordare interesanta iar autoarea a reusit sa contureze povestea astfel incat sa nu para macabra. In cele 400 de pagini (aproximativ) a imbinat suspans in toate felurile, clipe amuzante, replici tulburator de reale si o naratiune privita din perspectiva ambilor protagonisti.

O carte care pe masura ce se apropie de final si simti ca nu mai ai ce sa afli nou, realizezi ca primesti inforati care iti darama toate ideea despre ceea ce se intamplase pana in clipa aia.

O carte extraordinara care merita savurata din plin, o carte pe gustul meu, as citi sute in felul asta dar din pacate gasesc foarte rar sa imi placa atat de mult.

V-o recomand cu cea mai mare caldura, cititi-o, poate imi veti da dreptate.

P.S. Gasiti AICI mai multe detalii legate de volum, descrierea si ce editura a publicat-o, faptul ca face parte din seria “Elemente”…

aerul-pasiunii

semnatura-iarna

7 comments

  1. Am citit-o și îți dau dreptate! Le-a avut pe toate: suspans, acțiune, romantism, tristețe, dulcegării presărate cu un strop de umor. Mi-a plăcut. Așa că mulțumesc pentru recenzia care m-a convins să o citesc 🙂

    Liked by 1 person

  2. Anca iti multumesc inca o data……chiar ieri cautam aceasta carte si m-am bucurat nespus cand am vazut la finalul recenziei pdf-ul. Mi-ai facut seara fff frumosa!!!!

    Liked by 1 person

  3. Am citit seria dintre toate celelalte The Air He Breaths a fost cea care mi-a taiat respiratia si am citit-o pe nerasuflate……si celelalte carti sunt bune….de fapt majoritatea cartilor lui Britainy C. Cherry sunt in acelasi stil si au aceeasi aroma….iubirea izvorata din suferinte trecute care se manifesta dulce si suav….ma bucur enorm ca ajung si la noi carti de genul….😍

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.